Φόρμα αναζήτησης

Όλοι Μαζί Μπορέσαμε: συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής να μαζευτούν δώρα για τα παιδιά

Alt
20 Δεκ 2021 1:59 PM
Κατηγορία: Πόλη

Ένα μεγάλο δωμάτιο με παιχνίδια γέμισαν οι προσφορές των Ηρακλειωτών – απλών πολιτών αλλά και επιχειρήσεων της πόλης – οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και της δράσης Όλοι Μαζί Μπορούμε να χαρίσουν παιδικά δώρα τα οποία θα διατεθούν στα παιδιά των οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Παιχνίδια, παιδικά βιβλία, ρούχα, ποδήλατα και άλλα πολλά, ό,τι μπορεί να δώσει το χαμόγελο στα παιδιά, κατέφθαναν συνεχώς στο υπόγειο του δημαρχείο το περασμένο Σάββατο, όλο το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της συλλογής από τους ανθρώπους του Δήμου.

Οι προσφορές θα διατεθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, στα ιδρύματα της τοπικής Μητρόπολης και σε άλλους φορείς που παράγουν κοινωνικό έργο.

«Κανένα παιδί χωρίς δώρο. Όλοι μαζί το καταφέραμε. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμπολίτες μας που προσέφεραν παιδικά παιχνίδια, ρούχα και προπάντων αγάπη στη δράση μαζί με το Όλοι Μαζί Μπορούμε.  Με τις προσφορές τους καταφέραμε να γεμίσουμε χαμόγελο όλα τα σπιτικά», το μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου, δημάρχου Ηρακλείου Αττικής.

Στην δράση βοήθησε και το Σώμα Εθελοντών του Δήμου.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.