Φόρμα αναζήτησης

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Alt
04 Δεκ 2018 1:36 PM
Κατηγορία: Δήμος

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM» εξέπεμψε και λειτουργεί ανελλιπώς από το 1989. Είναι από τα πρώτα ελεύθερα ραδιόφωνα που λειτούργησαν νόμιμα στην χώρα μας μαζί με τον Αθήνα 9.84, το Κανάλι 1, τον Ξένιο, τον Δίαυλο κ.λ.π.

Ο Επικοινωνία 94FM προσφέρει επί 29 συναπτά έτη στους ακροατές του τόσο ενημέρωση, όσο και ψυχαγωγία, δίνοντας έμφαση στην πολιτική επικαιρότητα, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τα θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Αποτελεί πλέον ένα από τα 3 δημοτικά ραδιόφωνα της Αττικής, που άντεξαν στις πιέσεις της οικονομικής κρίσης και συνεχίζει να εκπέμπει σε πείσμα των καιρών ένα πρόγραμμα αντικειμενικό, πολυφωνικό, χωρίς προκαταλήψεις, αποκλεισμούς και σκοπιμότητες, εκφράζοντας τους σκεπτόμενους πολίτες κι αναπτύσσοντας αμφίδρομη σχέση με τους ακροατές του.

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής εκπέμπει στους 94 μεγάκυκλους στα FM και διαδικτυακά στη διεύθυνση https://www.94fm.gr/radio

Ένα ραδιόφωνο εναλλακτικό, πολυσυλλεκτικό, απρόβλεπτο, ανοιχτό στην κοινωνία, που αποπνέει τον αέρα του διαφορετικού, αποτελεί εδώ και 29 χρόνια το όραμα και το στοίχημά μας. Καθημερινά, ο καθένας από τη δική του θέση, καταθέτοντας τις δικές του προτάσεις, συμβάλλει σ’ αυτό που όλοι εμείς λέμε: «Επικοινωνία… η έννοια που γίνεται πράξη, στους 94».

Μπείτε στο site του 94FM

Σειρά Εμφάνισης: 3