Η δημόσια διαβούλευση για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου. Τα Σχέδιο, το οποίο θα καταρτιστεί μέσα στους επόμενους 12 μήνες, θα περιγράψει το νέο κυκλοφοριακό χάρτη των μετακινήσεων στον Δήμο, αποτελώντας, παράλληλα, τον οδηγό υλοποίησης αλλά και το κυρίως όπλο στη μάχη της διεκδίκησης των αναπτυξιακών έργων, που θα εξασφαλίσουν την ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη για τις επόμενες δεκαετίες.

διαβάστε περισσότερα

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ 1-31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα με την επέκταση και την αναβάθμιση της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας. «Πάμε μαζί», λοιπόν για να καλύψουμε τις ανάγκες των δημοτών μας στις καθημερινές τους μετακινήσεις με τη δημιουργία και δεύτερης Γραμμής, καθώς και τη προμήθεια καινούριων λεωφορείων.

διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής είναι από τους ελάχιστους Δήμους της χώρας, που αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά το ζήτημα των αδέσποτων ζώων, διαθέτοντας σημαντικούς οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους.

Τα ζώα δικαιούνται την φροντίδα μας και εμείς ανταποκρινόμαστε στο δικαίωμά τους αυτό.

διαβάστε περισσότερα

Το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής αποτελείτε από Ηρακλειώτες με διάθεση να προσφέρουν στον συνάνθρωπο και την πόλη. Με δράσεις που ποικίλουν από κοινωνικές πρωτοβουλίες έως παρεμβάσεις για το Περιβάλλον, οι Εθελοντές είναι μια διαρκώς αυξανόμενη ομάδα που καλούν όποιον θέλει να προσφέρει να τους ακολουθήσει. 

Οι Εθελοντές του Δήμου διατηρούν γραφείο στο δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής, Στ. Καραγιώργη 2 & Μαρ. Αντύπα, στον 1ο όροφο. 

Θα τους βρείτε στο τηλέφωνο 2132000188 και στο email etheliraklioatt@gmail.com

διαβάστε περισσότερα

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM» εξέπεμψε και λειτουργεί ανελλιπώς από το 1989. Είναι από τα πρώτα ελεύθερα ραδιόφωνα που λειτούργησαν νόμιμα στην χώρα μας μαζί με τον Αθήνα 9.84, το Κανάλι 1, τον Ξένιο, τον Δίαυλο κ.λ.π.

Ο Επικοινωνία 94FM προσφέρει επί 29 συναπτά έτη στους ακροατές του τόσο ενημέρωση, όσο και ψυχαγωγία, δίνοντας έμφαση στην πολιτική επικαιρότητα, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τα θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης.

διαβάστε περισσότερα

Ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1986. Λειτουργεί ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι. Ο χώρος του κινηματογράφου διαθέτει 250 καθίσματα με τραπεζάκια και κυλικείο.

Προβάλει προσεκτικά επιλεγμένες ταινίες και συγκεντρώνει τις καλύτερες κριτικές για τις επιλογές των ταινιών που ισορροπούν ανάμεσα στον εμπορικό και τον ποιοτικό κινηματογράφο. 

Την ευθύνη για τη λειτουργία του έχει η ΚΕΑΕΔΗΑ Α.Ε. ΟΤΑ

Κέας & Τερψιχόρης, Ηράκλειο Αττικής
Τηλ.: 210-2773731

διαβάστε περισσότερα
02 Dec 2018 6:19 AM