Φόρμα αναζήτησης

Δήμος

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα με την επέκταση και την αναβάθμιση της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας. «Πάμε μαζί», λοιπόν για να καλύψουμε τις ανάγκες των δημοτών μας στις καθημερινές τους μετακινήσεις με τη δημιουργία και δεύτερης Γραμμής, καθώς και τη προμήθεια καινούριων λεωφορείων.

διαβάστε περισσότερα

Το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής αποτελείτε από Ηρακλειώτες με διάθεση να προσφέρουν στον συνάνθρωπο και την πόλη. Με δράσεις που ποικίλουν από κοινωνικές πρωτοβουλίες έως παρεμβάσεις για το Περιβάλλον, οι Εθελοντές είναι μια διαρκώς αυξανόμενη ομάδα που καλούν όποιον θέλει να προσφέρει να τους ακολουθήσει. 

Οι Εθελοντές του Δήμου διατηρούν γραφείο στο δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής, Στ. Καραγιώργη 2 & Μαρ. Αντύπα, στον 1ο όροφο. 

Θα τους βρείτε στο τηλέφωνο 2132000188 και στο email etheliraklioatt@gmail.com

διαβάστε περισσότερα

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM» εξέπεμψε και λειτουργεί ανελλιπώς από το 1989. Είναι από τα πρώτα ελεύθερα ραδιόφωνα που λειτούργησαν νόμιμα στην χώρα μας μαζί με τον Αθήνα 9.84, το Κανάλι 1, τον Ξένιο, τον Δίαυλο κ.λ.π.

διαβάστε περισσότερα

Ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1986. Λειτουργεί ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι. Ο χώρος του κινηματογράφου διαθέτει 250 καθίσματα με τραπεζάκια και κυλικείο.

Προβάλει προσεκτικά επιλεγμένες ταινίες και συγκεντρώνει τις καλύτερες κριτικές για τις επιλογές των ταινιών που ισορροπούν ανάμεσα στον εμπορικό και τον ποιοτικό κινηματογράφο. 

διαβάστε περισσότερα
02 Dec 2018 6:19 AM