Φόρμα αναζήτησης

ΣΒΑΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η δημόσια διαβούλευση για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου. Τα Σχέδιο, το οποίο θα καταρτιστεί μέσα στους επόμενους 12 μήνες, θα περιγράψει το νέο κυκλοφοριακό χάρτη των μετακινήσεων στον Δήμο, αποτελώντας, παράλληλα, τον οδηγό υλοποίησης αλλά και το κυρίως όπλο στη μάχη της διεκδίκησης των αναπτυξιακών έργων, που θα εξασφαλίσουν την ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη για τις επόμενες δεκαετίες.

Στην εκπόνηση του ΣΒΑΚ λόγο και ρόλο έχουν όλοι οι πολίτες του Ηρακλείου. Παρακάτω θα βρείτε την γενική περιγραφή, αναλυτικά τους στόχους του Σχεδίου καθώς και το σχετικό ερωτηματολόγιο που μπορούν να συμπληρώσουν για να ληφθεί υπόψιν η άποψή τους.

«Το ΣΒΑΚ θα αποτελέσει το εργαλείο για να περιγράψουμε πως θέλουμε τις μετακινήσεις στην πόλη μας, όχι μόνο στο άμεσο μέλλον, αλλά για τις δεκαετίες που θα ακολουθήσουν. Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε τις συνθήκες που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, που θα κάνουμε το Ηράκλειο μια πόλη ακόμα πιο φιλική στον κάτοικο, στον επισκέπτη, στο περιβάλλον. Χρειαζόμαστε τη συμμετοχή όλων. Στην εκκίνηση της διαβούλευσης πρέπει όλοι να συμμετέχετε. Γιατί μαζί κάνουμε το Ηράκλειο κάθε ημέρα καλύτερο», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Κλικ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Μπορείτε να καταθέσετε τις απόψεις σας είτε στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση svak@iraklio.gr είτε συμπληρώνοντας το online ερωτηματολόγιο ΕΔΩ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ Α' ΦΑΣΗΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ Β' ΦΑΣΗΣ

ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΚΥΡΙΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΡΟΗΣ ΠΕΖΩΝ & ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ "Περιεχόμενο του ΣΒΑΚ - Καταγραφή των απόψεων φορέων και πολιτών για τα υφιστάμενα τοπικά προβλήματα κινητικότητα"

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ "Παρουσίαση της Α' Φάσης της Μελέτης - Καταγραφή απόψεων φορέων και πολιτών σχετικά με τα προκαταρκτικά σενάρια διαχείρισης κινητικότητας"

ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ