Alt

Το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου στο δημαρχείο δεν θα λειτουργήσει τα Σάββατα 10 & 17 Αυγούστου.

Την Τετάρτη 14 και την Παρασκευή 16 Αυγούστου θα λειτουργήσει μόνο η πρωινή βάρδια 8.00 το πρωί έως 15.30 το μεσημέρι.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Το σύνολο των παιδιών των δημοτών που κατέθεσαν αίτηση εγγραφής – επανεγγραφής στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς είτε με την χρήση voucher, είτε με τα συμβατικά τροφεία καλύπτει φέτος ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με τις διαθέσιμες θέσεις στις δομές του.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ανοικτό και με κλιματισμό κρατά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής το Α΄ ΚΑΠΗ της πόλης (Πολυτεχνείου και Ελπίδος) το Σάββατο 3 Αυγούστου από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ προκειμένου να μπορούν να κάνουν χρήση του χώρου οι πολίτες που δεν έχουν ίδια μέσα για να αντιμετωπίσουν τον καύσωνα που προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για τα επόμενα 24ωρα.

Για σήμερα Παρασκευή, όπως κάθε καθημερινή ημέρα, μπορούν να προσέρχονται στο κεντρικό ΚΕΠ στο δημαρχείο το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή, έως τις 8 το βράδυ.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Την σύμβαση για την εκκίνηση της εκπόνησης των μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, και των τοπογραφικών σχεδίων για τις πράξεις αναλογισμού αναφορικά με το έργο της ανάπλασης της λεωφόρου Ηρακλείου υπέγραψε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, με τον ανάδοχο μελετητή που προέκυψε έπειτα από τον σχετικό διαγωνισμό.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι η Δημοτική Συγκοινωνία δεν θα πραγματοποιεί δρομολόγια από τις 5 έως τις 23 Αυγούστου.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Μετά την επιτυχία της ένταξης στο Σχέδιο Πόλης της περιοχής στο Κάτω Ψαλίδι (Π.Ε. 7) και την ικανοποίηση ενός αιτήματος δεκαετιών για τους περίοικους, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ξεκινά την σύνταξη της μελέτης για την πράξη εφαρμογής, τον τοπογραφικό, δηλαδή, σχεδιασμό της έκτασης που εντάχθηκε στο Σχέδιο προκειμένου να περιγραφεί η νέα εικόνα ως μια γειτονιά με υποδομές και ασφάλεια (πλατείες, παιδικές χαρές, πεζόδρομοι, δίκτυα αντιπλημμυρικών κτλ).

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής αποχαιρετά ένα ξεχωριστό άνθρωπο, τον δημοτικό σύμβουλο της πόλης και αντιπρόεδρο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, Δημήτρη Κεϊμπίνο, ο οποίος έφυγε από την ζωή την Κυριακή 28 Ιουλίου. Πολεμιστής ως το τέλος, έδωσε μια μάχη γενναία, μα άνιση. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του. Ας είναι η οικογένεια που δημιούργησε και όσα έκανε για την πόλη και τους συμπολίτες του, η καλύτερη παρακαταθήκη για να τον θυμόμαστε. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 17.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ηράκλειο.

 

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ένα νέο πακέτο παρεμβάσεων στο αντιπλημμυρικό δίκτυο και στο δίκτυο ακαθάρτων της πόλης δρομολογεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου αφενός να βελτιώσει και να ενισχύσει την θωράκιση των γειτονιών έναντι στα έντονα και ακραία καιρικά φαινόμενα, αφετέρου να επεκταθούν οι συνδέσεις των ακινήτων με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα της πόλης και την δημόσια υγεία.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Μετά και την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων για τους τελικούς δικαιούχους του φετινού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (δωρεάν φιλοξενία παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς) οι γονείς που θέλουν να εγγράψουν μέσα από το πρόγραμμα τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μπορούν να καταθέτουν την σχετική αίτηση μαζί με το voucher στα γραφεία του ΟΠΑΚΜ, στον παιδικό σταθμό της οδού Βορείου Ηπείρου 41, Δευτέρα ως Παρασκευή από 8.00 το πρωί έως 14.00 το μεσημέρι.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Δημοσίευση με συνεχείς ανανεώσεις (η πιο πρόσφατη στην κορυφή)

διαβάστε περισσότερα