Φόρμα αναζήτησης

Πόλη

Alt

Το σχέδιο υποστήριξης των κατοίκων της πόλης οι οποίοι, όπως όλοι οι Έλληνες, μπαίνουν σε μια νέα περίοδο καραντίνας για την προστασία από την πανδημία επαναφέρει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με έκτακτες υπηρεσίες, προσαρμοσμένη λειτουργία και στοχευμένες παροχές για να βοηθήσει τους κατοίκους του ώστε να κυλήσει όσο το δυνατό πιο ομαλά το επόμενο διάστημα.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Αναστέλλονται ή τροποποιούνται από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και μέχρι νεότερης κυβερνητικής απόφασης προγράμματα, δομές και υπηρεσίες όλων των δήμων της χώρας, σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για την προστασία της Δημόσιας Υγείας ενάντια στην πανδημία του covid-19, συνεπώς και του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Συγκεκριμένα:

Εξυπηρέτηση πολιτών

διαβάστε περισσότερα
Alt

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους μπορούν από φέτος να κάνουν τις αιτήσεις τους όσοι γονείς θέλουν να εγγράψουν ή να επανεγγράψουν τα παιδιά τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τη νέα σχολική χρονιά.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ένα διήμερο ευαισθητοποίησης για όσους αγαπάνε τα ζώα οργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής το Σαββατοκύριακο της παραμονής της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων. Στο δημοτικό γήπεδο της οδού Πρασίνου Λόφου στήθηκε μια μεγάλη γιορτή για μικρούς, μεγάλους αλλά και… τετράποδους επισκέπτες.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Με ένα νέο γύρο στην διαρκή εκστρατεία απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων και μηχανών από το οδικό δίκτυο της πόλης ξεκίνησε η φθινοπωρινή σεζόν στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Ήδη, το προηγούμενο διάστημα, εγκαταλελειμμένα οχήματα απομακρύνθηκαν από το Δημοτικό Κοιμητήριο και από τις οδούς Βίτσι, Ζαλοκώστα, Αυγής, Απ. Παύλου, Χρυσανθέμων, Κολοκοτρώνη, Μανιακίου, Αγίας Θηρεσίας, Ήρας, Ωραιοπούλου και τη λεωφόρο Πλαπούτα. 

διαβάστε περισσότερα
Alt

Τα μαθήματα δημιουργικής και καλλιτεχνικής απασχόλησης ξεκινούν και φέτος στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, προσφέροντας στους κατοίκους της πόλης προτάσεις για να γεμίσουν τον ελεύθερό τους χρόνο, αναπτύσσοντας, παράλληλα, δεξιότητες. Οι εγγραφές γίνονται μέσα από την δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ, η οποία υλοποιεί το πρόγραμμα των μαθημάτων, είτε με mail, είτε με επίσκεψη στα γραφεία της επιχείρησης.

Τα μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν φέτος είναι ζωγραφική, ντεκουπάζ, θέατρο και παραδοσιακοί χοροί. Για τη ζωγραφική και το θέατρο διατίθενται και παιδικά τμήματα.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας ανακοινώνει τα αποτελέσματα των νέων εγγραφών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την σχολική περίοδο 2022 - 2023. Οι γονείς που έχουν καταθέσει σχετική αίτηση μπορούν να αναζητήσουν στον παρακάτω σύνδεσμο τον παιδικό σταθμό στον οποίο έχουν καταταγεί χρησιμοποιώντας τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους (ονοματεπώνυμα δεν αναγράφονται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων). 

διαβάστε περισσότερα
Alt

Πάμε σινεμά για να διασκεδάσουμε αλλά και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας... Μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά οργανώνει στο Δημοτικό του Σινεμά Νοσταλγία ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής αποφασίζοντας να διαθέσει τα έσοδα από τα εισιτήρια προβολής της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου για τις ανάγκες του Ενιαίου Παραρτήματος ΝΙΦΗΜ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Τις πόρτες τους ανοίγουν και φέτος για τα παιδιά της πόλης οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στους δημοτικούς παιδικούς θα μπορούν να προσέρχονται τα παιδιά που έχουν πραγματοποιήσει επανεγγραφή, δηλαδή όσα φοιτούσαν και την περυσινή περίοδο, ενώ από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα πιο μικρά παιδιά του Ηρακλείου, εκείνα που για πρώτη φορά θα πάνε φέτος παιδικό σταθμό.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Και σε αυτό το νέο κύμα καύσωνα ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διαθέτει ανοικτή αίθουσα με κλιματισμό σε όσους πολίτες δεν έχουν ίδια μέσα για να αντιμετωπίσουν τη ζέστη. Όπως κάθε φορά σε τέτοιες περιστάσεις, το Α' ΚΑΠΗ της πόλης (Πολυτεχνείου & Ελπίδος) θα διευρύνει το ωράριο λειτουργίας του και θα είναι ανοικτό Πέμπτη 18 και Παρασκευή 19 Αυγούστου από τις 8.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ. Ανάλογα με την πρόγνωση για τη νέα διακύμανση του καιρού θα καθοριστεί η περαιτέρω λειτουργία του κατά τις επόμενες ημέρες.

διαβάστε περισσότερα