Alt

Την αγορά μιας ακόμα ομάδας αδόμητων οικοπέδων ολοκλήρωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προσθέτοντας έτσι στην διαρκή εκστρατεία της δημοτικής αρχής για την αύξηση των ελεύθερων χώρων στα όρια της πόλης, προκειμένου να ενισχυθεί το πράσινο και οι κοινόχρηστες εκτάσεις έναντι των κτισμάτων.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και μάλιστα στην θέση του γενικού γραμματέα εξελέγη ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, στις σχετικές εκλογές που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του 15ου Πανελληνίου Συνεδρίου του Δικτύου, ανάμεσα στους 227 δήμους μέλη του. 

διαβάστε περισσότερα
Alt

Την επίσπευση των διαδικασιών που θα βάλουν μπροστά τα μεγάλα έργα στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής συμφώνησαν ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, και ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σε συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές στα γραφεία της Περιφέρειας. Στο τραπέζι της συζήτησης μπήκαν τα έργα που ήδη «τρέχουν» στο πλαίσιο συνεργασίας Δήμου και Περιφέρειας, καθώς και οι νέες προτάσεις τις οποίες θα καταθέσει η δημοτική αρχή για την χρηματοδότηση έργων και δράσεων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Ηρακλειωτών, κάνουν την πόλη καλύτερη.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Με την θέση των όμορών του δήμων, που δηλώνουν αρνητικοί στο ενδεχόμενο μεταφοράς του καζίνο της Πάρνηθας στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου, συντάσσεται ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση  που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης στην τελευταία του συνεδρίαση.

Με αφορμή την απόφαση, ο εντεταλμένος σύμβουλος για τα Τεχνικά Έργα δημοτικός σύμβουλος, Ηλίας Μοσχονάς, δηλώνει:

διαβάστε περισσότερα
Alt

Τα πλάνα της περαιτέρω επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στους δρόμους της πόλης μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα μελέτησαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, μαζί με τους υπεύθυνους της Εταιρίας Διανομής Αερίου Αττικής σε συνάντηση των δύο πλευρών στα γραφεία της επιχείρησης.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Με τη δέουσα διαδικασία, η οποία κορυφώθηκε με την παρέλαση ανήμερα της επετείου, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μαζί με τους δημότες γιόρτασαν την 28η Οκτωβρίου, τιμώντας την ανάμνηση όλων όσων θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας και όλων των λαών, που επιχείρησαν να καταλύσουν οι δυνάμεις του ναζισμού.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Πρόταση χρηματοδότησης για ένα μεγάλο πακέτο έργων που θα εξασφαλίσει την πλήρη ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών συγκροτημάτων του 3ου Δημοτικού και του 6ου Γυμνασίου της πόλης, υποβάλλει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Μετά από εισήγηση του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να κατατεθεί ο φάκελος διεκδίκησης στο αντίστοιχο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, μέσω της Περιφέρειας Αττικής.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού πρόσληψης προσωπικού ΣΟΧ2/2019 για τις ανάγκες των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών στους παρακάτω πίνακες ως εξής:

Πίνακες κατάταξης

ΔΕ Β. Βρεφονηπιοκόμων 

διαβάστε περισσότερα
Alt

Κάθε χρόνο και περισσότεροι οι φιλόζωοι και οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων που δίνουν το παρών στην γιορτή που οργανώνει μέσα στον Οκτώβριο ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Έτσι και φέτος, το δημοτικό Πάρκο Σκύλων γέμισε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής από μικρούς, μεγάλους και… τετράποδους Ηρακλειώτες που ήρθαν να παίξουν, να διασκεδάσουν αλλά και να μάθουν στις εκπαιδευτικές ενότητες που είχε ετοιμάσει ο Δήμος σε συνεργασία με ειδικούς του χώρου.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Λόγω των κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η ΠΟΕ – ΟΤΑ για τους εργαζόμενους των δήμων αυτή την εβδομάδα, η αποκομιδή των απορριμμάτων θα γίνεται τις επόμενες ημέρες με μειωμένο προσωπικό. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι κάτοικοι της πόλης να διευκολύνουν το έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας περιορίζοντας την απόθεση των απορριμμάτων στους κάδους προκειμένου να διατηρήσουμε την εικόνα της πόλης σε αξιοπρεπές επίπεδο και να προφυλάξουμε τη δημόσια υγεία. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

διαβάστε περισσότερα