Φόρμα αναζήτησης

Πόλη

Alt

Το σχέδιο υποστήριξης των κατοίκων της πόλης οι οποίοι, όπως όλοι οι Έλληνες, μπαίνουν σε μια νέα περίοδο καραντίνας για την προστασία από την πανδημία επαναφέρει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με έκτακτες υπηρεσίες, προσαρμοσμένη λειτουργία και στοχευμένες παροχές για να βοηθήσει τους κατοίκους του ώστε να κυλήσει όσο το δυνατό πιο ομαλά το επόμενο διάστημα.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Αναστέλλονται ή τροποποιούνται από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και μέχρι νεότερης κυβερνητικής απόφασης προγράμματα, δομές και υπηρεσίες όλων των δήμων της χώρας, σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για την προστασία της Δημόσιας Υγείας ενάντια στην πανδημία του covid-19, συνεπώς και του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Συγκεκριμένα:

Εξυπηρέτηση πολιτών

διαβάστε περισσότερα
Alt

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους μπορούν από φέτος να κάνουν τις αιτήσεις τους όσοι γονείς θέλουν να εγγράψουν ή να επανεγγράψουν τα παιδιά τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τη νέα σχολική χρονιά.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Λόγω εργασιών αναβάθμισης των servers της δικτυακής υποδομής του δημαρχείου, οι υπηρεσίες του Δήμου που απαιτούν ηλεκτρονική διαδικασία (πρωτόκολλο, ταμείο, δημοτολόγιο, ληξιαρχείο, έσοδα κτλ) δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου ενώ η ηλεκτρονική επικοινωνία με τον Δήμο (αλληλογραφία, αιτήματα, αιτήσεις κτλ) θα παραληφθεί και θα διεκπεραιωθεί από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.

Τα δύο ΚΕΠ του Δήμου, κεντρικό και παράρτημα, θα λειτουργήσουν κανονικά.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Με μηνύματα αισιοδοξίας, υπόσχεση περισσότερων έργων αλλά και προαναγγελία του… ποδαρικού στο Κτήμα Φιξ στη νέα χρονιά που μπήκε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου παρουσία εκατοντάδων Ηρακλειωτών που γέμισαν το Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου».

διαβάστε περισσότερα
Alt

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 τα δύο ΚΕΠ του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν λόγω της πανελλήνιας απεργίας που εξήγγειλε η ΠΟΕ ΟΤΑ. 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ένταση στην εκστρατεία της διαρκούς αναβάθμισης των σχολείων της πόλης έδωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής εκμεταλλευόμενος τις διακοπές των Χριστουγέννων για να πραγματοποιήσει ακόμα περισσότερες εργασίες βελτίωσης των σχολικών κτιρίων τις δύο εβδομάδες που αυτά ήταν κλειστά. Στον απολογισμό των παρεμβάσεων: έργα μόνωσης, βαψίματα, αλλά και αποκατάσταση προβληματικών σημείων που προέκυψαν από το καλοκαίρι και μετά.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Με τη συνέχεια των παρεμβάσεων αναβάθμισης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου της πόλης κάνει ποδαρικό στα έργα του 2023 ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Οι ασφαλτοστρώσεις, οι οποίες ξεκίνησαν τη φετινή περίοδο λίγο μετά το καλοκαίρι από τη γειτονιά της Καναπίτσας, συνεχίζονται εδώ και λίγες ημέρες στην περιοχή Κάτω Ψαλίδι. Όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, το παλιό οδόστρωμα αφαιρείται (ανακυκλώνεται δε σε άλλες χρήσεις), γίνονται παρεμβάσεις ομαλοποίησης του εκάστοτε δρόμου και, ακολούθως, στρώνεται ο νέος ασφαλτοτάπητας.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Σας γνωρίζουμε ότι οι στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 2005 (κλάσεως 2026), υποχρεούνται να καταθέσουν στις αρμόδιες Στρατολογικές Υπηρεσίες, Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) από 2 Ιανουαρίου 2023 μέχρι 31 Μαρτίου 2023. Η συμπλήρωση και κατάθεση του Δελτίου Απογραφής είναι δυνατόν να πραγματοποιείται σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία, είτε στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), είτε σε οποιαδήποτε Ελληνική Προξενική Αρχή για τους διαμένοντες στο εξωτερικό, είτε ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) με χρήση κωδικών Taxisnet, επιλέγοντας την διαδρομή:&nb

διαβάστε περισσότερα
Alt

Κατά τις ημέρες των εορτών τα δύο ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο πλην των ημερών των επίσημων αργιών καθώς και τα δύο Σάββατα, παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα, οπότε και θα παραμείνουν κλειστά (σύμφωνα με οδηγία του Υπουργείου Εσωτερικών). 

διαβάστε περισσότερα