Φόρμα αναζήτησης

Συναυλία κλασσικής μουσικής στην αυλή της Βίλας Στέλλα: Δευτέρα 7/6 με όλα τα μέτρα προστασίας

Alt
07 Ιουν 2021 1:55 PM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Με κλασσική μουσική υπό το φως του φεγγαριού, στην αυλή της Βίλας Στέλλα, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, υποδέχεται το καλοκαίρι και φιλοξενεί την ορχήστρα Academica του Ωδείου Αθηνών υπό την διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Τσούχλου, τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 21.00. Η είσοδος είναι δωρεάν για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει, όμως, επειδή θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα που ορίζει ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Πολιτισμού για τις υπαίθριες εκδηλώσεις, η είσοδος θα γίνει αποκλειστικά με κράτηση θέσης.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να κλείσουν τη δική τους θέση μπορούν να το κάνουν σε συνεννόηση με το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου είτε τηλεφωνικά Παρασκευή 4 και Δευτέρα 7 Ιουνίου 8.00 με 14.00 στο 2132000103, είτε όλες τις ημέρες και ώρες μέσω mail στο gr.politismos@iraklio.gr (προσοχή, θα πρέπει να λάβουν έως την Δευτέρα απαντητικό mail επιβεβαίωσης της κράτησής τους). Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για να μην υπάρξει συνωστισμός, οι θεατές μπορούν να προσέρχονται στη Βίλα Στέλλα (Γαλήνης και Σοφίας, Ηράκλειο Αττικής) από τις 20.00 ενώ θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες που θα τους παρέχει το προσωπικό του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας. Υπενθυμίζεται ότι οι παρευρισκόμενοι πρέπει να φοράνε μάσκα και κατά την προσέλευση και κατά την διάρκεια της συναυλίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί η 17χρονη Ηρακλειώτισσα μπαλαρίνα, Νεφέλη Παντελιά, η οποία πέρασε με εξετάσεις στην ιστορική Κρατική Ακαδημία Μπαλέτου της Όπερας της Βιέννης, όπως και η δασκάλα της, Βασιλική Μαρούλη, από την ομώνυμη Σχολή Χορού της πόλης.

«Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι, υποδεχόμαστε την ελπίδα της ελευθερίας με κλασσικούς ήχους, στη πιο όμορφη αυλή του Δήμου μας, στη Βίλα Στέλλα. Ας είναι αυτή η εκδήλωση, με λίγους μεν θεατές, αρχή δε για να ξαναπάρουμε πίσω την ζωή μας, να ξαναβρούμε τον Πολιτισμό», το μήνυμα της Μαίρης Ιγγλέση, εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για τον Πολιτισμό.

Χορηγός επικοινωνίας της βραδιάς το Δημοτικό Ραδιόφωνο Επικοινωνία 94FM.