Φόρμα αναζήτησης

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης & βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές

Alt
04 Αυγ 2021 1:04 AM
Κατηγορία: Πόλη

Παρασκευή 6/8 15.30

Ευχαριστούμε όλους τους Ηρακλειώτες που με τις προσφορές τους βοήθησαν να ενισχύσουμε όσους δίνουν τη μάχη με τις φωτιές, τους συνανθρώπους μας που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους αλλά και τα ζωάκια της περιοχής. Είναι τόσες πολλές οι προσφορές σας που ήδη στείλαμε αρκετές αποστολές, έχουμε δε υλικό αποθηκευμένο ώστε να στείλουμε και στο επόμενο διάστημα. Οπότε, προς το παρόν, δεν χρειάζεται να φέρετε κάτι επιπλέον στο σημείο συγκέντρωσης. Τις επόμενες ημέρες με νεότερη ανακοίνωση θα σας καλέσουμε ξανά, στοχευμένα πλέον για το τι ακριβώς πρέπει να προσφέρουμε. Ευχή όλων να έχουν σβήσει οι πυρκαγιές και να μην χρειαστεί...

 

Τρίτη 3/8 19.40

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έχει στείλει από τις πρώτες ώρες της πυρκαγιάς οχήματα για να βοηθήσει στην εκκένωση των κατοίκων των περιοχών που κινδυνεύουν από την πυρκαγιά μαζί με είδη πρώτης ανάγκης. Όποιος από τους δημότες επιθυμεί να συνεισφέρει και αυτός με είδη όπως εμφιαλωμένο νερό, κονσέρβες κτλ μπορεί να φέρει τις προσφορές του έως τις 23.00 στο δημοτικό ΚΑΠΗ της οδού Πρασίνου Λόφου 92 (δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου). Εννοείται ότι η πολιτική προστασία του Δήμου παραμένει σε επιφυλακή για την προστασία των δικών μας χώρων.

Τρίτη 3/8 23.30

Ήταν τόσο συγκινητική η ανταπόκριση σας ειδικά των νέων παιδιών, που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα μεγάλο φορτίο με είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται από την πυρκαγιά. Ήδη τα μεταφέρουμε στα σημεία διανομής ενώ στο σημείο έχουμε στείλει από νωρίς υδροφόρο για την κατάσβεση και λεωφορείο για τη μετακίνηση των κατοίκων. Σας ευχαριστούμε πολύ. Την Τετάρτη 4/8 θα συγκεντρώνουμε πάλι νερό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης από τις 8.30 το πρωί στο ίδιο σημείο, δημοτικό ΚΑΠΗ Πρ Λόφου 92.

 

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.