Φόρμα αναζήτησης

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών και αντιμετώπισης κινδύνων για το προσωπικό του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ώστε να είναι έτοιμο να συνδράμει στον πολίτη

Alt
06 Ιουν 2022 9:44 AM
Κατηγορία: Πόλη

Με στόχο οι δημοτικές υπηρεσίες να προσφέρουν, όχι μόνο υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, αλλά και ασφάλεια στον πολίτη, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής – με οδηγία του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου - ξεκίνησε για το προσωπικό του σεμινάρια πρώτων βοηθειών και αντιμετώπισης κινδύνων. Με τη συνδρομή του γιατρού ασφαλείας του Δήμου, Ευθύμιου Θανασιά, και του τεχνικού ασφαλείας, Ζαχαρία Πελέκη, οι εργαζόμενοι μαθαίνουν τι πρέπει να κάνουν όταν χρειαστεί να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον πολίτη, στην απευκταία περίπτωση που θα χρειαστεί εντός του Δήμου και έως ότου έρθει το ασθενοφόρο, παράλληλα δε πώς να κινηθούν οι ίδιοι αλλά και να καθοδηγήσουν τους άλλους σε μια συνθήκη, για παράδειγμα, πυρκαγιάς, σεισμού κτλ.

«Εάν είναι κάτι που έχουμε καταλάβει καλά αυτά τα τελευταία χρόνια είναι πόσο σημαντική είναι η υγεία και η ασφάλειά μας. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έχει φροντίσει να διασφαλίσει τους εργαζόμενους του επιστρατεύοντας για πρώτη φορά γιατρό και τεχνικό ασφαλείας. Όμως δεν θελήσαμε να σταματήσουμε εκεί. Σκεφτήκαμε πώς μπορεί να ωφεληθεί και ο πολίτης, ο οποίος είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Οργανώσαμε λοιπόν αυτόν τον κύκλο των σεμιναρίων για τους συνεργάτες μας στις δημοτικές υπηρεσίες, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε μια στιγμή ιατρικής ανάγκης, σε μια κρίση. Θέλουμε ο δημότης όταν έρχεται στο δημαρχείο να είναι και να νιώθει ασφάλεια και να ξέρει ότι θα είμαστε έτοιμοι να του συνδράμουμε σε ό,τι χρειαστεί», το σχόλιο της Μαριάννας Ζούρου, αντιδήμαρχου Διοίκησης.


Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.