Φόρμα αναζήτησης

Ξεκίνησαν τα καθημερινά δωρεάν rapid tests για τους μαθητές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Alt
02 Φεβ 2022 10:47 AM
Κατηγορία: Πρόνοια

Ξεκίνησε σήμερα η διεξαγωγή καθημερινών, δωρεάν rapid covid tests για τους μαθητές της πόλης στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας και δράσης που υλοποιούν από κοινού ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Υπενθυμίζουμε, κλιμάκιο υγειονομικών του ΕΕΣ θα βρίσκετε Δευτέρα με Παρασκευή, 8.30 με 14.30, στον χώρο του ΚΑΠΗ του Ερυθρού Σταυρού (Πεύκων 10) για να κάνει τεστ σε όσα παιδιά έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και έχουν υποχρέωση διεξαγωγής ελέγχου. Δεν χρειάζεται ραντεβού, μονάχα η βεβαίωση υποχρέωσης ελέγχου που παρέχεται από το σχολείο.

Ακολούθως θα εκδίδεται το απαιτούμενο πιστοποιητικό το οποίο ανεβαίνει αυτόματα στην σχετική πλατφόρμα από όπου μπορούν να το κατεβάσουν με τον ΑΜΚΑ τους οι μαθητές αλλά και να το ελέγξει το σχολείο.

Προτεραιότητα στα τεστ έχουν τα παιδιά, εάν όμως υπάρχει δυνατότητα στην καθημερινή δράση, rapid test μπορούν να κάνουν και ενήλικες, κυρίως γονείς ή εκπαιδευτικοί που έχουν και αυτοί έρθει σε επαφή με κρούσμα, ή και απλοί πολίτες που εμφανίζουν συμπτώματα.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.