Alt

Δωροεπιταγές για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου από επιχειρήσεις της πόλης έλαβε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ενισχυμένη ήταν και φέτος το Πάσχα η διανομή προϊόντων που παρείχε στους δικαιούχους του το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Στον πολλαπλασιασμό των αγαθών που διατέθηκαν βοήθησαν και οι χορηγίες που παραχώρησαν φορείς, εταιρείες και καταστήματα της πόλης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για κοινωνική εταιρική ευθύνη.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Την τακτική διανομή προϊόντων στους οικονομικά αδύναμους κατοίκους της πόλης, δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Πέμπτη 6 Μαΐου, από τις 9.00 έως τις 14.00 στο προαύλιο του 4ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής (Ανάφης & Κηφισίας 32). Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και ατομικά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Δώρο το πασχαλινό τραπέζι κάνει στους δικαιούχους του προγράμματος του Κοινωνικού Παντοπωλείου ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μοιράζοντας αυτή την εβδομάδα κρέας πέρα από τα προϊόντα της τακτικής διανομής. Η ποσότητα του κρέατος είναι ανάλογη των μελών της κάθε οικογένειας. Οι δικαιούχοι μπορούν να το παραλαμβάνουν έως την Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου (υπόγειο δημαρχείου). Όλοι, άλλωστε, έχουν ήδη ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα από την Κοινωνική Υπηρεσία.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Σε νέο χώρο μεταστεγάζεται το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, συγκεκριμένα στο δημοτικό κτίριο της λεωφόρου Πλαπούτα 36 (παράρτημα ΚΕΠ). Για τον σκοπό της μετακόμισης το Κέντρο Κοινότητας δεν θα λειτουργήσει από την Τρίτη 6 έως και την Πέμπτη 8 Απριλίου, οπότε και θα ολοκληρωθεί η μεταφορά του για να μπορεί να υποδέχεται ξανά το κοινό. Παράλληλα, το Κέντρο Κοινότητας αποκτά νέο τηλεφωνικό αριθμό: 2102843735. Παραμένει η ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kentrokoin.iraklioattikis@gmail.com.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Την τακτική, μηνιαία διανομή προϊόντων στους οικονομικά αδύναμους κατοίκους της πόλης, δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Δευτέρα 22 Μαρτίου, από τις 9.00 έως τις 14.00 στο προαύλιο του 4ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής (Ανάφης & Κηφισίας 32). Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται έγκαιρα και ατομικά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ιδιαίτερα χαμηλός ήταν ο αριθμός των κρουσμάτων που έβγαλαν τα αποτελέσματα των νέων rapid covid tests που έγιναν στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής από τον ΕΟΔΥ. Σε σύνολο 634 δειγμάτων – πολιτών που εξετάστηκαν, μόλις 8 βρέθηκαν θετικοί οι οποίοι, φυσικά, ειδοποιήθηκαν άμεσα για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να κάνουν.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Το Κέντρο Εμβολιασμού Ηρακλείου Αττικής για covid-19 ξεκίνησε να λειτουργεί στα τοπικά ιατρεία ΠΕΔΥ (λεωφόρος Ηρακλείου 421). Όσοι Ηρακλειώτες έχουν προγραμματίσει το ραντεβού τους στο συγκεκριμένο κέντρο ή στα κέντρα της ευρύτερης περιοχής κατά τις ημέρες που διαρκεί η κακοκαιρία και δεν έχουν είτε ίδια μέσα, είτε κάποιον δικό τους να τους μεταφέρει, μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να τους πηγαίνει όχημα των δημοτικών υπηρεσιών.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Αυτόματα και χωρίς την ανάγκη νέας διαδικασίας από τους ωφελούμενους παρατείνονται για 3 μήνες τόσο η καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος όσο και του Επιδόματος Στέγασης, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού, παρατείνεται για τρεις μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία των δικαιούχων στους δήμους ή στα κέντρα κοινότητας.

διαβάστε περισσότερα
Alt

«Καθαρή» ήταν η συντριπτική πλειοψηφία των αποτελεσμάτων των drive through covid tests που έκαναν ο ΕΟΔΥ και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για όσους θέλησαν να εξεταστούν στην σχετική δράση. Μόλις 4 δείγματα βγήκαν θετικά στον ιό σε σύνολο 584 πολιτών που πέρασαν με το όχημά τους για να εξεταστούν από την οδό Μαρίνου Αντύπα, όπου είχε στηθεί το επιτελείο του ΕΟΔΥ, αποδεικνύοντας ότι η πόλη αντέχει απέναντι στην πανδημία τηρώντας, σε μεγάλο ποσοστό, τα μέτρα προστασίας.

διαβάστε περισσότερα