Φόρμα αναζήτησης

Νέες εργασίες ανακαίνισης και ανάπλασης στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Alt
22 Νοε 2021 10:59 AM
Κατηγορία: Πόλη

Ένα νέο κύκλο εργασιών ανακαίνισης – βελτίωσης των κτιρίων και του εξοπλισμού των παιδικών του σταθμών ολοκλήρωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, προκειμένου να διαμορφώσει ένα ακόμα καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά της πόλης που φιλοξενούνται στις δημοτικές δομές. Σε αυτό το πακέτο των παρεμβάσεων περιλαμβάνονται ενδεικτικά: η ανάπλαση των παιδικών χαρών εντός των σταθμών της Βορείου Ηπείρου και της Ναρκίσσων, η διαμόρφωση της εισόδου του σταθμού της Χρ. Βασιλείου, βαψίματα και μονώσεις στα σημεία των παιδικών σταθμών όπου υπήρχε ανάγκη, ενώ έγινε «φρεσκάρισμα» του καινούργιου σταθμού της οδού Χρυσανθέμων μετά τα πρώτα αυτά χρόνια λειτουργίας του.

Θυμίζουμε, πριν λίγους μήνες, όταν οι σταθμοί παρέμειναν κλειστοί στην περίοδο της καραντίνας, ο Δήμος και ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας είχαν πραγματοποιήσει τις πιο «βαριές» απαιτούμενες εργασίες για την αναβάθμιση των σταθμών που έχριζαν παρέμβασης, όπως αντικατάσταση κουφωμάτων, μονώσεις σε ταράτσες και τοίχους, ανακατασκευή των μπάνιων κ.α.

«Είμαι χαρούμενη που η λήξη της θητείας μου στην προεδρεία του ΟΠΑΚΜ συνδυάζεται με την ολοκλήρωση μιας ευρείας ανακαίνισης στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας, η οποία ξεκίνησε πέρυσι τέτοια εποχή και τελείωσε πριν από λίγες ημέρες. Ευχαριστώ από καρδιάς την διευθύντρια και όλους τους εργαζόμενους – συνεργάτες του Οργανισμού, καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, για την γόνιμη συνεργασία και την συμβολή τους για να λειτουργήσουν αποτελεσματικά οι ευαίσθητοι τομείς των ΚΑΠΗ και των παιδικών σταθμών. Παρόλο που θα συνεχίσω να προσφέρω στην πόλη από την θέση της αντιδημάρχου Διοίκησης, στην οποία με εμπιστεύθηκε ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, παραμένω στο ΔΣ του ΟΠΑΚΜ και είμαι έτοιμη να βοηθήσω όπου χρειαστεί. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου που αναλαμβάνει πλέον τα ηνία», το μήνυμα της απερχόμενης προέδρου και νέας αντιδημάρχου, Μαριάννας Ζούρου.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.