Φόρμα αναζήτησης

Μεγάλωσε η οδός Χρυσανθέμων: άνοιξε έως την οδό Λαχανά με έργα που έκανε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να αναβαθμίσει την καθημερινότητα των κατοίκων

Alt
10 Φεβ 2022 12:37 PM
Κατηγορία: Πόλη

Ένα ακόμα έργο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης ολοκλήρωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με τη διάνοιξη και τη διαμόρφωση του «τυφλού» σημείου της οδού Χρυσανθέμων, από την οδό Τζουμαγιάς έως την οδό Λαχανά. Κατά το προηγούμενο διάστημα τα συνεργεία του Δήμου άνοιξαν τη δίοδο, ασφαλτόστρωσαν το νέο δρόμο ενώ εκατέρωθεν του οδοστρώματος κατασκευάστηκαν απαραίτητα πεζοδρόμια για την ασφαλή διέλευση των πεζών. Το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθεί και η υποδομή δημοτικού φωτισμού με τα νέα συστήματα LED που χρησιμοποιεί πλέον ο Δήμος για καλύτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και μεγαλύτερη οικονομία στις δαπάνες του δημοτικού χρήματος.

«Μπορεί η παρέμβαση να φαντάζει μικρή σε έκταση, έχει όμως μεγάλο αντίκτυπο για τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι βλέπουν τη γειτονιά τους να αναβαθμίζεται και να γίνεται πιο λειτουργική στις καθημερινές τους μετακινήσεις. Άλλωστε, όπως έχουμε πει, για εμάς όλα τα έργα είναι σημαντικά, και τα μεγάλα και τα μικρά, αρκεί να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας, αρκεί να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο εύκολη», τονίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ηλίας Μπάρμπας.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.