Φόρμα αναζήτησης

Έως τις 28 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις για την σύνταξη στρατολογικού πίνακα για όσα αγόρια γεννήθηκαν το 2006 – Ηλεκτρονικά και φέτος η διαδικασία στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Alt
10 Φεβ 2022 10:06 AM
Κατηγορία: Πόλη

Την απαιτούμενη Υπεύθυνη Δήλωση για την σύνταξη του φετινού στρατολογικού πίνακα πρέπει να καταθέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022 οι γονείς ή κηδεμόνες των αγοριών που γεννήθηκαν το 2006 και έχουν Μητρώα Αρρένων στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Για ακόμα μια χρονιά, αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει διαδικτυακά, εύκολα και απλά, μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου, χωρίς να χρειάζεται ο δημότης να μετακινηθεί από το σπίτι ή το γραφείο του.

Αυτό που χρειάζεται είναι να μπουν στο iraklio.gr, ακολούθως στην ενότητα Online Εξυπηρέτηση και να επιλέξουν Αιτήσεις – Πιστοποιητικά. Κάνοντας είσοδο με τους προσωπικούς κωδικούς τους στο TaxisNet θα κατεβάσουν τη Δήλωση από την ενότητα Πρότυπα Αιτήσεων, θα την συμπληρώσουν και θα την ανεβάσουν στο σύστημα στην ενότητα Υποβολή Αίτησης (υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες εντός της πλατφόρμας), επισυνάπτοντας ως δικαιολογητικά τις δύο αστυνομικές ταυτότητες, τη δική τους καθώς και του παιδιού για λογαριασμό του οποίου υποβάλλεται η Δήλωση.

Εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής, οι γονείς ή κηδεμόνες μπορούν να προσέλθουν – κατόπιν ραντεβού για να μην υπάρχει αναμονή και να αποφευχθεί η διασπορά του ιού – έως τις 28 Φεβρουαρίου  στο Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου (Δημοτολόγιο), στον 2ο όροφο του Δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη 2, Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:30 – 13:00, με την αστυνομική ταυτότητά τους καθώς και την ταυτότητα του παιδιού τους (σε φωτοτυπία), προκειμένου να υποβάλλουν με φυσική παρουσία την σχετική υπεύθυνη δήλωση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις ή ραντεβού: 2132000128-268.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.