Φόρμα αναζήτησης

Webinar για τη διαχείριση του άγχους των Πανελληνίων Εξετάσεων διοργανώνουν ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και το ΕΔΔΥΠΠΥ

Alt
23 Μάιος 2022 12:07 PM
Κατηγορία: Παιδεία

Με τις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις να πλησιάζουν, απόλυτη προτεραιότητα είναι η υποστήριξη των παιδιών που θα δώσουν φέτος τη μάχη. Τη Δευτέρα 23/5 στις 12.00 το μεσημέρι η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μαζί με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και το δημοτικό ΚΕΠ Υγείας, διοργανώνουν ειδικό webinar με συμβουλές για τη «Διαχείριση του άγχους προετοιμασίας & αποτελεσμάτων». Φυσικά η συμμετοχή είναι δωρεάν και ελεύθερη για όποια ή όποιον θέλει να το παρακολουθήσει, απευθύνεται δε και στα παιδιά αλλά και στους γονείς.

Την κεντρική παρουσίαση θα κάνει η ψυχολόγος, Σμαράγδα Χρηστάκη, η οποία, ακολούθως, θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θα διατυπώσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Η δράση θα μεταδοθεί ζωντανά από τις σελίδες στα social media του Δήμου. Για όσους θέλουν να συμμετέχουν ενεργά, μπορούν να ακολουθήσει τον σύνδεσμο (πλατφόρμα Zoom) https://us06web.zoom.us/j/83154784320.

«Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας, που φέτος θα μπουν και αυτά στη διαδικασία των Πανελλήνιων εξετάσεων. Εάν οι εκπαιδευτικοί έχουν την υποχρέωση να τους δώσουν τα μαθησιακά εργαλεία, εμείς όλοι – οικογένεια και κοινωνία – πρέπει να είμαστε κοντά τους στο κομμάτι της ψυχολογίας, να τους βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν τις εξετάσεις με ηρεμία και νηφαλιότητα. Ως Δήμος επιστρατεύουμε όλα τα μέσα που έχουμε για να το πετύχουμε αυτό. Σας καλώ λοιπόν να συμμετέχετε στο webinar που διοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής με το ΕΔΔΥΠΠΥ προκειμένου να πάρουμε οδηγίες και συμβουλές από τους πλέον ειδικούς», σχολιάζει εντεταλμένος για θέματα Παιδείας και Νεολαίας δημοτικός σύμβουλος, Μανώλης Κουτσογιαννάκης.