Στο νέο κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων, αφιερωμένο στην «Αγωγή Υγείας για Παιδιά», που οργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) συμμετέχει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Το πρώτο σεμινάριο έχει να κάνει με τα ατυχήματα των παιδιών: πρόληψη και αντιμετώπιση. Όσοι πολίτες θέλουν να το παρακολουθήσουν, εννοείται δωρεάν, μπορούν να μπουν στην σχετική τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 στις 18:30 μέσω της πλατφόρμας Zoom (ακολουθεί σύνδεσμος στο τέλος).

διαβάστε περισσότερα

Ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση για τους μαθητές με ιστορίες και σχόλια για την Ελληνική Επανάσταση διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στο πλαίσιο των φετινών εορτασμών για την συμπλήρωση 200 ετών από τον Αγώνα για την Ανεξαρτησία. Καλεσμένοι και κύριοι ομιλητές ο καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου, δρ Δημήτρης Σταθακόπουλος, και ο Ηρακλειώτης, Κώστας Τζαβέλας, απόγονος της γνωστής οικογένειας Σουλιωτών, μέλος του Ομίλου Αγωνιστών του 1821 και Ιστορικών Γενών της Ελλάδος.

διαβάστε περισσότερα

Την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, δίνει στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, με παιδιά στα σχολεία της πόλης, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διοργανώνοντας σχετική τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου από τις 18.00 έως τις 20.00.

διαβάστε περισσότερα

Για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής βραβεύει τους νέους της πόλης οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις του καλοκαιριού. Η εκδήλωση, που παραδοσιακά γίνεται κοντά στα Χριστούγεννα οπότε και οι φοιτητές της επαρχίας επιστρέφουν στην πόλη, θα γίνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 17.00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος).

διαβάστε περισσότερα