Φόρμα αναζήτησης

Voucher για τη δωρεάν φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς: η φετινή διαδικασία

Alt
16 Ιουλ 2021 3:36 PM
Κατηγορία: Πόλη

Ξεκινούν από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου οι φετινές αιτήσεις για την απόκτηση voucher δωρεάν φιλοξενίας στους παιδικούς σταθμούς (δημοτικούς και ιδιωτικούς). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφτούν από τη Δευτέρα έως την Τρίτη 3 Αυγούστου την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr - paidikoi.eetaa.gr) και να υποβάλλουν την αίτησή τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η είσοδος γίνεται με τους κωδικούς του TaxisNet.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2020) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία παιδιά/άτομα με αναπηρία, σε αντίστοιχες δομές.

Όπως πάντα, ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου έχει φροντίσει να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για όσες οικογένειες της πόλης λάβουν voucher, για τους οποίους θα υπάρξουν αναλυτικές οδηγίες μετά το τέλος της παραπάνω διαδικασίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία ΕΔΩ

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.