Φόρμα αναζήτησης

O νέος πολυχώρος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στο πάρκο της Πεύκων, έτοιμος στους επόμενους μήνες.

Alt
17 Ιαν 2024 5:00 PM
Κατηγορία: Πόλη

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής δημιουργεί στο πάρκο της οδού Πεύκων ένα νέο πολυχώρο πολιτισμού, τεχνών και δραστηριοτήτων, ο οποίος, εάν όλα πάνε καλά, θα είναι έτοιμος τους επόμενους μήνες. Ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, μαζί με κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου επιθεώρησε τα έργα για να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες των κατασκευών, τώρα πλέον που το κτίριο έχει αρχίσει να παίρνει την τελική του μορφή εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.

Αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται οι εργασίες στις αίθουσες του αναστυλωμένου κτιρίου, οι οποίες, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνουν εκθεσιακούς χώρους, χώρους μαθημάτων και δραστηριοτήτων, συνεδριακή αίθουσα, γραφεία και, φυσικά, χώρους υποδοχής και αναμονής. Όλα αυτά θα ρευματοδοτούνται και με χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων, σε ένα πολυχώρο που έχει κατασκευαστεί με υλικά που το καθιστούν ενεργειακά «πράσινο» και φιλικό προς το περιβάλλον.

Θυμίζουμε, οι εργασίες αναστύλωσης γίνονται με χρηματοδότηση που διεκδίκησε και πέτυχε η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου από ευρωπαϊκά κονδύλια, άρα δεν κοστίζει κάτι στο δημοτικό ταμείο.

«Ανυπομονώ να παραδώσουμε στους δημότες μας αυτόν το νέο χώρο, ένα σύγχρονο κτίριο που όμως έχει κρατήσει την παράδοση του ιστορικού, παλαιού εργοστασίου, ο οποίος θα μείνει κληρονομιά στην πόλη για πολλές γενιές που θα ακολουθήσουν. Πάντα με σεβασμό και αρμονία με το παρακείμενο πάρκο, ώστε στο ΟΤ216, όπως λέμε εμείς οι Ηρακλειώτες το σύνολο του χώρου, να αποτελέσει ένα ακόμα στολίδι, ένα ακόμα τοπόσημο για το Ηράκλειό μας», το μήνυμα του δημάρχου.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.