Φόρμα αναζήτησης

Ψηφιακές μαστογραφίες Νοεμβρίου

Alt
30 Οκτ 2023 9:27 AM
Κατηγορία: Πρόνοια

Και αυτό το μήνα δεν ξεχνάμε το ραντεβού για την Υγεία μας. Όσες κυρίες της πόλης δεν έχουν κάνει πρόσφατη εξέταση μαστογραφίας μέσα από το πρόγραμμα του Δήμου και του ΕΔΔΥΠΠΥ, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την εξέταση του Νοεμβρίου καλώντας στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου στο τηλέφωνο 210-2724045 (εσωτ. 8), Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 - 14.30.

Η εξέταση του Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη για τις 16/11 στις 9.00 το πρωί στο Κέντρο Μαστού (Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια)

Εάν κάποιες κυρίες δεν εξυπηρετεί η συγκεκριμένη ημερομηνία, θυμίζουμε, μπορούν από τώρα να κλείσουν ραντεβού για οποιαδήποτε επερχόμενη εξέταση μέχρι τέλους του έτους (όπως φαίνεται στις ημερομηνίες του σχετικού πίνακα)

Οι εξετάσεις αφορούν γυναίκες από 40 έως 69 ετών, οι οποίες δεν έχουν νοσήσει ή νοσούν από CA μαστού ενώ πρέπει να έχει περάσει ένα έτος από την τελευταία τους μαστογραφία. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα ψηφιακής μαστογραφίας υλοποιείται με την συνδρομή του Συλλόγου Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».