Φόρμα αναζήτησης

Χριστουγεννιάτικο φως σε όλο το Ηράκλειο: ο Δήμος άναψε το δέντρο της πόλης σε ένα διήμερο για παιδιά και μεγάλους

Alt
12 Δεκ 2022 9:39 AM
Κατηγορία: Πόλη

Με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο, το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης στην κεντρική πλατεία, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μπήκε και επίσημα από το περασμένο Σάββατο στην περίοδο των γιορτών, προσμένοντας τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Το σύνθημα για να ανάψουν τα φώτα έδωσε ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, ο οποίος ευχήθηκε υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλους τους Ηρακλειώτες, με τη δέσμευση ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να προσπαθεί για να γίνεται η καθημερινότητα των πολιτών καλύτερη. Την βραδιά έντυσαν μουσικά οι Gadjo Dilo ξεσηκώνοντας με σουίνγκ ρυθμούς τους θεατές.

Οι εκδηλώσεις που ετοίμασε το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου για να κηρύξει την έναρξη της εορταστικής περιόδου συνεχίστηκαν την Κυριακή 11/12 στην πλατεία Αγίου Λουκά με μια μεγάλη παιδική γιορτή. Οι Candyband έδωσαν το ρυθμό ερμηνεύοντας αγαπημένα παιδικά τραγούδια ενώ ο Deva συνεπήρε τους μικρούς Ηρακλειώτες με τα μαγικά του κόλπα.

«Φωτίσαμε το δέντρο της πόλης μας για να φωτίσουμε τις καρδιές μας. Για να χαμογελάμε στα δύσκολα, για να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Μαζί θα το πετύχουμε. Χρόνια πολλά σε όλους. Χρόνια πολλά Ηράκλειο...», το μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου.

Όμως ο Δήμος έχει και συνέχεια για τα παιδιά της πόλης: από την προπαραμονή των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου (ημέρα που κλείνουν τα σχολεία) έως και τις 2 Ιανουαρίου 2023 ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό με παιχνίδια, σόου, εκπλήξεις και τον Άγιο Βασίλη έρχεται στο Ηράκλειο. Το Χωριό θα λειτουργήσει απέναντι από το 4ο Δημοτικό Ηρακλείου, στην πάροδο της οδού Αλωνίων. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμά του το αμέσως επόμενο διάστημα.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.