Φόρμα αναζήτησης

Φαγητό και νερό σε 24 σημεία της πόλης: ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τοποθέτησε σχετική υποδομή

Alt
15 Ιουλ 2024 1:02 PM
Κατηγορία: Πόλη

Ταΐστρες και ποτίστρες για τις αδέσποτες γάτες έχει τοποθετήσει σε 24 σημεία της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Τα σημεία καλύπτουν όλες τις γειτονιές του Ηρακλείου, σύμφωνα με το σχέδιο που εκπόνησε το Γραφείο Αστικής Πανίδας του Δήμου βασισμένο στις καταγεγραμμένες ανάγκες. Σε αυτά τα σημεία, οι τετράποδοι δημότες μπορούν να βρουν φαγητό και νερό, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που χρειάζονται περισσότερη δροσιά.

«Φροντίζουμε αυτό το καλοκαίρι να είναι ευχάριστο για όλους τους κατοίκους της όμορφης πόλης μας. Και για τους συμπολίτες μας αλλά και για τους μικρούς, τετράποδους φίλους, οι οποίοι έχουν ανάγκη την αγάπη και την μέριμνά μας. Ζητώ από όλες και από όλους να σεβαστούμε και να προσέξουμε ώστε να διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση αυτά τα σημεία που είναι ζωτικής σημασίας για τα γατάκια του Δήμου μας. Φυσικά, το καλύτερο από όλα είναι να ανοίξουμε την αγκαλιά μας και να υιοθετήσουμε κάποιο από εκείνα που έχουν περισυλλεχθεί από το πρόγραμμα προστασίας του Δήμου», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Να σημειωθεί ότι στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής δεν υπάρχει κανένα αδέσποτο σκυλί, καθώς όλα έχουν συλλεχθεί και φροντίζονται από το πρόγραμμα προστασίας του Γραφείου Αστικής Πανίδας. Εξ ου και δεν υπάρχει ανάγκη για αντίστοιχη υποδομή για σκυλιά.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.