Φόρμα αναζήτησης

Φέτος γινόμαστε όλοι νονοί… Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει στο Όλοι Μαζί Μπορούμε και συγκεντρώνει δώρα για τα παιδιά ενόψει Πάσχα

Alt
09 Απρ 2022 9:59 AM
Κατηγορία: Πρόνοια

Αυτό το Πάσχα όλοι μπορούμε να γίνουμε νονοί και να χαρίσουμε δώρα στα παιδιά της πόλης οι οικογένειες των οποίων έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει σε ακόμα μια δράση του Όλοι Μαζί Μπορούμε και εντάσσεται στην ομάδα των 50 δήμων της Αττικής που το Σάββατο 9 Απριλίου θα συγκεντρώνουν προσφορές σε λαμπάδες, παπούτσια, παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορεί να προσφέρει χαρά στα παιδιά τις ημέρες του Πάσχα. Η συγκέντρωση των δωρεών θα γίνει από τις 10.00 έως τις 13.00 στο υπόγειο του δημαρχείου (Στ. Καραγιώργη 2 και Μαρίνου Αντύπα), έξω από τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τα είδη που θα προσφερθούν πρέπει να είναι είτε καινούργια, είτε σε άριστη κατάσταση προκειμένου να προστεθούν στις πασχαλινές διανομές προϊόντων, που θα ακολουθήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα για τους δικαιούχους των προγραμμάτων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, καθώς και σε διάφορα ιδρύματα της περιοχής στην περίπτωση που υπάρξει πλεόνασμα.

«Ας γίνουμε λοιπόν όλοι νονοί φέτος, ας προσφέρουμε από ένα δώρο, μικρό ή μεγάλο, σε όσους έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Ο Δήμος μας έχει ήδη προγραμματίσει από το Κοινωνικό του Παντοπωλείο τις διανομές σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενισχυμένες μάλιστα ενόψει των γιορτών, ώστε να μη στερηθεί καμία οικογένεια το πασχαλινό τραπέζι. Τι καλύτερο, με τη βοήθεια όλων, σε αυτά που θα μοιράσουμε να προστεθεί και μια λαμπάδα ή ένα παιχνίδι για τα παιδιά και έτσι να προσφέρουμε περισσότερη αγάπη και χαρά σε αυτές τις άγιες ημέρες», το μήνυμα της Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου, αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας.