Φόρμα αναζήτησης

Υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στην περιοχή Κάτω Ψαλίδι

Alt
12 Μαρ 2020 1:37 PM
Κατηγορία: Κοινωνία

Αγαπητοί συμπολίτες,

Όπως σίγουρα ξέρετε η περιοχή σας, το Κάτω Ψαλίδι, μπήκε μετά από πολύχρονους αγώνες στο Σχέδιο Πόλης ώστε να δώσει την ελευθερία σε εσάς να εκμεταλλευτείτε όπως νομίζετε καλύτερα την περιουσία σας και σε εμάς να διαμορφώσουμε τις υποδομές και τις συνθήκες εκείνες, που θα κάνουν την γειτονιά πραγματικά τόπο να ζεις, τόπο που αξίζει σε όλους σας.

Ήταν ένας αγώνας δρόμου δύσκολος, που θέσαμε σε προτεραιότητα από την πρώτη κιόλας ημέρας της πρώτης μας θητείας για να καταφέρουμε μέσα σε σχετικά σύντομο διάστημα να πετύχουμε ότι δεν είχε γίνει δεκαετίες για το Κάτω Ψαλίδι. Και το πετύχαμε.

Ήρθε λοιπόν, η ώρα να σχεδιάσουμε μαζί την γειτονιά που θέλουμε, που θα μείνει παρακαταθήκη για εσάς και τα παιδιά και τα εγγόνια σας. Ήρθε η ώρα το Κάτω Ψαλίδι να γίνει καλύτερο.

Βρείτε πιο κάτω την πρόσκληση για την υποβολή των δηλώσεων ιδιοκτησίας για το Κάτω Ψαλίδι καθώς και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Είναι το τελευταίο, τυπικό βήμα που θα οφείλουμε όλοι να κάνουμε προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά.

Σας καλώ να τακτοποιήσετε αυτή την εκκρεμότητα για να μην χρειαστεί να περιμένουμε άλλο για να δούμε την περιοχή όπως την θέλουμε.

Με εκτίμηση,

Νίκος Μπάμπαλος

Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

ΔΙΟΡΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ