Φόρμα αναζήτησης

Τα έργα των ασφαλτοστρώσεων πάνε Κάτω Ψαλίδι – Συνέχεια στην φετινή μεγάλη επιχείρηση

Alt
18 Οκτ 2019 10:22 AM
Κατηγορία: Πόλη

Στο Κάτω Ψαλίδι συνεχίζεται η φετινή μεγάλη επιχείρηση ασφαλτοστρώσεων των προβληματικών δρόμων της πόλης, που έχει βάλει μπροστά από την αρχή του χρόνου ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Από τις αρχές της εβδομάδας τα συνεργεία έχουν ξεκινήσει να επεμβαίνουν στις οδούς: Τσικλητήρα, Ζαλοκώστα, Σαντορίνης, Αγίων Αποστόλων, ενώ το επόμενο διάστημα σειρά θα πάρουν και τα υπόλοιπα σημεία της σχετικής λίστας, η οποία περιλαμβάνει δεκάδες δρόμους και τους παράδρομούς τους σε όλο το Ηράκλειο.

Όπως και στις προηγούμενες παρεμβάσεις, οι δρόμοι «φρεζάρονται» και στρώνονται με καινούργια άσφαλτο για να είναι πλέον ασφαλείς και λειτουργικοί.

Από την εκκίνηση της εργολαβίας έχουν στρωθεί πλέον των 50 οδών, ενώ σε στρατηγικά σημεία έχει προτιμηθεί η τοποθέτηση κυβόλιθων για την δημιουργία δρόμων ήπιας κυκλοφορίας μέσα στις γειτονιές.

Οι ασφαλτοστρώσεις θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες αφού τα φετινά έργα, θυμίζουμε, είναι τα εκτενέστερα που έχει εκτελέσει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, μετά και την επιτυχία της δημοτικής αρχής να διεκδικήσει και να πετύχει την χρηματοδότησή τους από τα προγράμματα της Περιφέρειας Αττικής, εξοικονομώντας χρήματα από το δημοτικό ταμείο, από τα χρήματα των δημοτών.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.