Φόρμα αναζήτησης

Συνεργασία Δήμου Ηρακλείου Αττικής και Επιτροπή 2021

Alt
27 Μάιος 2020 12:20 PM
Κατηγορία: Πόλη

Πεδία συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και την Επιτροπή «Ελλάδα 2021», με στόχο την προώθηση προγραμμάτων που θα ωφελήσουν αφενός το μήνυμα της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, αφετέρου θα ενισχύουν τις υποδομές και τις δράσεις της πόλης του Ηρακλείου, διερεύνησαν στην συνάντηση που είχαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, και ο γενικός διευθυντής λειτουργίας της Επιτροπής, Αθανάσιος Κανταρτζής.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν ιδέες και προτάσεις για το πώς η Επιτροπή μπορεί να συμβάλλει υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες, οι οποίες θα λάβουν μεν χώρα στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της χρονιάς που είναι αφιερωμένη στην επέτειο της Επανάστασης, θα παραμείνουν δε στον Δήμο για να εξυπηρετούν και να χρησιμοποιούνται από τους Ηρακλειώτες και τα επόμενα χρόνια.

Τέτοιες μπορούν να είναι, όπως πρότεινε ο δήμαρχος, πολιτιστικά δρώμενα και εγκαταστάσεις που από τη μία θα αναδεικνύουν την ελληνική αλλά και την τοπική Ηρακλειώτικη Ιστορία, από την άλλη θα εξυπηρετούν το μέλλον και την πρόοδο της πόλης.

«Η επέτειος των 200 ετών από την επανάσταση του 1821 είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε τον απολογισμό μας ως Χώρα και Έθνος για όσα έχουμε καταφέρει από την γέννηση του κράτους μας και έπειτα. Εάν χρειαστεί να κάνουμε και τις δικές μας επαναστάσεις σε ό,τι αφορά τις νέες τεχνολογίες, τις υποδομές, τις υπηρεσίες που πρέπει να αναπτύξουμε περαιτέρω για να κάνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας καλύτερη. Σε αυτή την κατεύθυνση συζητάμε τη δυνατότητα της συνεργασίας με την Επιτροπή 2021 για να συμμετέχουμε και εμείς στο έτος μνήμης, με υποδομή και εργαλεία που, όμως, θα μείνουν στο τέλος στο Ηράκλειο για να τα χαίρονται οι δημότες μας και στα επόμενα χρόνια και θα κάνουν τον Δήμο σημείο ενδιαφέροντος», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου στο τέλος της συνάντησης.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.