Φόρμα αναζήτησης

Στο Ηράκλειο το Magic Diabetes Bus

Alt
14 Δεκ 2018 1:12 PM
Κατηγορία: Πρόνοια

Στάση… Ηράκλειο κάνει το Magic Diabetes Bus που το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας για να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στη μαγεία των Χριστουγέννων και να ενημερώσει τους πολίτες για το διαβήτη και τον εμβολιασμό, κυρίως όμως να δείξει τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να χαρεί τις λιχουδιές των γιορτών με τρόπο υγιεινό.

Με οδηγό τον Κρατερό Κατσούλη, το λεωφορείο θα έρθει στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, από τις 10:30 το πρωί έως τις 15.00 και το απόγευμα από τις 17.00 έως τις 21.00, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Εργαστήρι μαγειρικής, face painting, διαδραστικά παιχνίδια και εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους που θα επισκεφτούν το Magic Diabetes Bus ενώ επί τόπου και δωρεάν, όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να κάνει εξετάσεις γλυκόζης.

Η δράση αποτελεί μια συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Με Οδηγό το Διαβήτη».

«Σε συνεργασία με φορείς που έχουν γνώση και παράδοση στον χώρο της Υγείας φέρνουμε στο Ηράκλειο δραστηριότητες για να κρατάμε τους συμπολίτες μας ενημερωμένους, να τους κρατάμε υγιείς. Πόσο μάλλον όταν αυτές αφορούν παιδιά, συνδυάζουν ευχάριστα την ευαισθητοποίηση με το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων», σχολιάζει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.