Φόρμα αναζήτησης

Σε προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών: η κορυφή της ατζέντας της συνάντησης Μπάμπαλου – ταξιάρχου Ρόκκου

Alt
09 Ιαν 2020 10:52 AM
Κατηγορία: Πόλη

Με στόχο την τόνωση της ασφάλειας των πολιτών, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, συναντήθηκε στο δημαρχείο με τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, ταξίαρχο Βασίλη Ρόκκο, για να πραγματοποιήσουν τον απολογισμό της έως τώρα συνεργασίας Δήμου – Αστυνομίας, εξετάζοντας τα περιθώρια βελτίωσης των μέτρων που θα αυξήσουν το αίσθημα ασφάλειας σε όλες τις γειτονιές του Ηρακλείου.

Όπως διαπιστώθηκε, Δήμος και Διεύθυνση έχουν μια άριστη συνεργασία σε αυτό το πρώτο τρίμηνο που ο κ. Ρόκκος έχει αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, στο πλαίσιο το οποίο είχε συμφωνηθεί στην πρώτη συνάντηση του δημάρχου με τον ταξίαρχο τον Οκτώβριο, κάτι που αποτυπώνεται και στην εικόνα της πόλης. Από τη μία η τόνωση της αστυνομικής παρουσίας, από την άλλη η επαναλειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας και η οργανωμένη φύλαξη των δημοτικών κτιρίων και των σχολείων έχουν ρίξει τα νούμερα της παραβατικότητας, ειδικά στο κομμάτι των βανδαλισμών.

Ο δήμαρχος ζήτησε - και ο ταξίαρχος συμφώνησε – να αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι περιπολίες της αστυνομίας σε όλες τις περιοχές της πόλης ώστε να υπάρχει πρόληψη της παράβασης και άμεση απόκριση στο κάλεσμα των Ηρακλειωτών, όταν αυτό χρειάζεται.

«Θέλουμε οι συμπολίτες μας και να είναι και να νιώθουν ασφαλείς. Για αυτό και είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τους φορείς της τάξης ώστε, συνδυάζοντας τις δυνάμεις μας, να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στην πόλη», το μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.