Φόρμα αναζήτησης

Σε επιφυλακή ο Δήμος για τυχόν προβλήματα από τον σεισμό

Alt
19 Ιουλ 2019 3:19 PM
Κατηγορία: Πόλη

Δημοσίευση με συνεχείς ανανεώσεις (η πιο πρόσφατη στην κορυφή)

Ολοκληρώθηκαν από χθες το βράδυ οι έλεγχοι σε όλα τα ακίνητα της πόλης οι ιδιοκτήτες ή η ένοικοι των οποίων ανέφεραν κάποιο πρόβλημα που προέκυψε μετά τον σεισμό. Τα κλιμάκια του Δήμου πέρασαν από όλα τα σημεία και, ευτυχώς, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται μονάχα για λίγες, επιφανειακές μικροζημιές, που επιδιορθώνονται εύκολα και σε καμία περίπτωση δεν προβληματίζουν για την χρήση των ακινήτων. Ο Δήμος συνεχίζει να είναι σε προληπτική ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο. Θυμίζουμε τα τηλέφωνα των υπεύθυνων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου: τον αντιδήμαρχο Νίκο Σπυρόπουλο στο 6932436629 και τους προϊσταμένους Νίκο Παναγιωτόπουλο στο 6972866827 και Μαρίνο Μαραγκό στο 6946260629.


Ο Δήμος μας παραμένει σε προληπτική ετοιμότητα για το επόμενο 48ωρο προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα οποιαδήποτε προβλήματα που τυχόν να προκύψουν από έναν απευκτέο μετασεισμό ή από όσα προέκυψαν εξαιτίας του αρχικού. Οι Ηρακλειώτες μπορούν να επικοινωνούν για οποίο σχετικό ζήτημα με τους υπεύθυνους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου: τον αντιδήμαρχο Νίκο Σπυρόπουλο στο 6932436629 και τους προϊσταμένους Νίκο Παναγιωτόπουλο στο 6972866827 και Μαρίνο Μαραγκό στο 6946260629.


Λίγες ώρες από τον σεισμό και έχουμε ελάχιστες μόνο αναφορές για μικροζημιές σε σπίτια της πόλης. Για τους Ηρακλειώτες που τυχόν θα θελήσουν να ελεγχθούν οι οικίες τους στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα οριστούν τα σχετικά κλιμάκια ελέγχου καθώς και το τηλεφωνικό νούμερο στο οποίοι οι πολίτες θα μπορούν να απευθύνονται για να κλείσουν το απαιτούμενο ραντεβού. Εννοείται πως για όποιες εξελίξεις θα υπάρχει ενημέρωση και από εδώ και από την ιστοσελίδα μας www.iraklio.gr.


Ψυχραιμία και όχι πανικός. Ο σεισμός ήταν αρκετά δυνατός, βεβαίως αισθητός και στην πόλη μας, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε αναφορές ή εικόνα για σοβαρές ζημιές, πόσο μάλλον θέματα με συνανθρώπους μας. Εντούτοις οι υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής είναι σε επιφυλακή για παν ενδεχόμενο, ξεκινώντας από την επιθεώρηση όλης της πόλης για τυχόν προβλήματα. Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας εάν υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα στο τηλέφωνο 2102838065.


Προστατεύω τον εαυτό μου και τους γύρω μου

Θυμηθείτε την διαρκή καμπάνια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την προστασία από φυσικές καταστροφές και φαινόμενα ΕΔΩ

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.