Φόρμα αναζήτησης

Πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης για παιδιά: οι εγγραφές ξεκίνησαν

Alt
29 Μάιος 2024 12:26 PM
Κατηγορία: Πόλη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 

Οι θέσεις για το Πακέτο 1 της πρώτης εβδομάδας του φετινού προγράμματος Καλοκαιρινής Απασχόλησης για παιδιά εξαντλήθηκαν. Σας ευχαριστούμε για το θερμό ενδιαφέρον και την συμμετοχή.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στην ΚΕΑΕΔΗΑ για τις υπόλοιπες δύο εβδομάδες του Πακέτου 1 αλλά και για τις τρεις περιόδους του Πακέτου 2.

Διαβάστε αναλυτικά:


Από τα μέσα Ιουνίου, έως το τέλος Ιουλίου θα διαρκέσει το φετινό πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης που, για ακόμα μια χρονιά, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έχει ετοιμάσει για τα παιδιά της πόλης, προκειμένου να τους προσφέρει στιγμές δημιουργίας, παιχνιδιού και άθλησης με το που θα κλείσουν τα σχολεία.

Το πρόγραμμα έχει τρεις περιόδους: 17/6 με 29/6, 1/7 με 12/7 και 15/7 με 26/7. Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει σε μία έως και τις τρεις. Οι αιτήσεις για τις εγγραφές γίνονται Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 – 15.00 (εκτάκτως και το Σάββατο 15/6 10.00 - 14.00)  στα γραφεία της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ (1ος όροφος δημαρχείου), με την εγγύηση της οποίας διεξάγεται και φέτος το καλοκαιρινό camp για τα παιδιά. Εναλλακτικά μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά στο mail της ΚΕΑΕΔΗΑ keaedhaaeota@gmail.com με την συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης, των απαιτούμενων δικαιολογητικών και της απόδειξης της τραπεζικής κατάθεσης πληρωμής.

Μάλιστα, από αυτή τη χρονιά, δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο οικονομικά πακέτα:

  • Το πλήρες «Water Camp» που περιλαμβάνει κολύμπι σε πισίνα, αθλήματα, δραστηριότητες και καθημερινή σίτιση
  • Το πιο οικονομικό «Just Sports» που περιλαμβάνει αθλήματα και δραστηριότητες.

Τα παιδιά που θα γραφτούν στο Water Camp θα φιλοξενούνται στο 9ο – 10ο Δημοτικό Σχολείο (Αυγής και Ματρώζου) και εκείνα του Just Sports στο 3ο Δημοτικό (Ευριπίδου 9).

Όσοι γονείς επιλέξουν το Water Camp θα έχουν στη διάθεσή τους και τις εξής εκπτώσεις:

  • 10% έκπτωση για εγγραφή δεύτερου παιδιού
  • 20% για εγγραφή τρίτου παιδιού και άνω
  • 10% για εγγραφή σε παραπάνω από μια περίοδο για το ίδιο παιδί

Περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο της ΚΕΑΕΔΗΑ, 2102756740. Αναλυτικότερα για τις διαδικασίες και τα δικαιολογητικα στο ενημερωτικό ΕΔΩ

«Και αυτό το καλοκαίρι έχουμε ετοιμάσει ποιοτικές και προσεγμένες δραστηριότητες για τα παιδιά της πόλης μας. Θέλουμε το πρόγραμμα απασχόλησης του Δήμου να είναι, όχι μόνο η λύση για το τι θα κάνουν τα παιδιά την περίοδο που τα σχολεία είναι κλειστά, αλλά επιλογή για όμορφες στιγμές και αναμνήσεις. Σας περιμένουμε», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

ΦΟΡΜΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΔΩ

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.