Φόρμα αναζήτησης

Ο Νίκος Μπάμπαλος συζητά με τα παιδιά του 1ου Δημοτικού της πόλης – Τι είπαν για το Κτήμα Φιξ

Alt
02 Νοε 2021 12:40 PM
Κατηγορία: Πόλη

Ποιες οι αρμοδιότητες ενός δήμου; Τι κάνει ένας δήμαρχος; Ποιες είναι οι υποχρεώσεις ενός καλού δημότη; Αυτές και άλλες πολλές είναι οι ερωτήσεις που έθεσαν στο δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, Νίκο Μπάμπαλο, τα παιδιά της Γ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης στην τηλεδιάσκεψη που οργάνωσε το σχολείο προκειμένου οι μικροί μαθητές να εξερευνήσουν τη λειτουργία του Δήμου τους.

Ο δήμαρχος και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις υπηρεσίες και τις υποδομές του Δήμου με το ενδιαφέρον των μαθητών να επικεντρώνεται, κυρίως, στο πώς μπορούν να αυξηθούν στην πόλη οι ελεύθεροι χώροι για περπάτημα και παιχνίδι .

Ο Νίκος Μπάμπαλος τους εξήγησε την εκστρατεία που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια η δημοτική αρχή για την αύξηση των κοινόχρηστων χώρων στα όρια του Ηρακλείου, με την αγορά όσο το δυνατό περισσότερων προσφερόμενων ελεύθερων εκτάσεων προκειμένου να γίνουν μικρά πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές κτλ. Εκστρατεία που κορυφώνεται, βέβαια, με την επικείμενη αγορά του Κτήματος Φιξ των 27 στρεμμάτων το οποίο, όπως είπε ο δήμαρχος, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο πάρκο που θα γίνει ποτέ στην πόλη ώστε να το χαίρονται τα παιδιά και αυτής της γενιάς, και των επόμενων που θα ακολουθήσουν.

«Οι παιδικές ανησυχίες και οι ιδέες, μας δίνουν δύναμη να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο. Άλλωστε για αυτά τα παιδιά εργαζόμαστε καθημερινά, για να βρούνε από εμάς μια καλύτερη πόλη, ένα καλύτερο αύριο στο οποίο και αυτά με τη σειρά τους θα βάλουν τη δική τους σφραγίδα», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.