Ο Δήμος και η κοινωνία του Ηρακλείου Αττικής συζητά με την Υπουργό Παιδείας για τα σχολεία της πόλης – Τηλεδιάσκεψη με τη Νίκη Κεραμέως

Alt
18 Ιαν 2021 11:44 AM
Κατηγορία: Παιδεία

Την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, δίνει στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, με παιδιά στα σχολεία της πόλης, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διοργανώνοντας σχετική τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου από τις 18.00 έως τις 20.00.

Σε αυτή θα μετέχουν εκπρόσωποι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, των εκπαιδευτικών, της Ένωσης Γονέων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Ηρακλείου, που θα μπορέσουν να καταθέσουν τις ερωτήσεις τους στην υπουργό και η κα Κεραμέως, με τη σειρά της, να απαντήσει και να δώσει τις όποιες διευκρινήσεις για πάσης φύσεως θέματα αφορούν την Παιδεία.

«Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα είναι ο διάλογος, είναι η συνεργασία. Για αυτό το λόγο φέρνουμε την υπουργό σε σε επαφή με την σχολική κοινότητα της πόλης μας ώστε, όλοι μαζί, να ανταλλάξουμε απόψεις και παρατηρήσεις με μόνο στόχο το καλό και την πρόοδο των παιδιών του Ηρακλείου. Προσδοκώ σε μια γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση», το σχόλιο του αντιδήμαρχου Παιδείας, Μανώλη Κουτσογιαννάκη.