Φόρμα αναζήτησης

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής πιέζει ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ να αποκαταστήσει τα προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού – Βοηθά έχοντας εντοπίσει και κοινοποιήσει τα σημεία

Alt
19 Οκτ 2021 4:08 PM
Κατηγορία: Πόλη

Διαδοχικές επιστολές προς την διοίκηση των τεχνικών συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ απευθύνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να πιέσει για την όσο το δυνατό συντομότερη αποκατάσταση του προβλήματος ηλεκτροδότησης στο δημόσιο δίκτυο φωτισμού, το οποίο σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες σε τμήματα δρόμων της πόλης. Από την πρώτη στιγμή, οι ηλεκτρολόγοι των Ειδικών Συνεργείων του Δήμου έκαναν αυτοψία στα προβληματικά σημεία διαπιστώνοντας την αιτία της διακοπής στην ηλεκτροδότηση. Σύμφωνα με το πόρισμα, το πρόβλημα οφείλεται στη μη σωστή λήψη ειδικού ακουστικού σήματος το οποίο στέλνει στο δίκτυο η ΔΕΗ. Ο Δήμος κάλεσε και καλεί, λοιπόν, τη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ να μεριμνήσουν για την επιδιόρθωση της βλάβης, δηλώνοντας στη διάθεση των οργανισμών για οποιαδήποτε συνδρομή χρειαστεί.

Μάλιστα, ο αντιδήμαρχος, Ηλίας Μοσχονάς, γνωστοποιεί στη ΔΕΗ, πέρα από τη φύση του προβλήματος, επακριβώς τις οδούς σε τμήματα των οποίων έχει διακοπεί ο δημόσιος φωτισμός, προκειμένου να διευκολύνει στον άμεσο εντοπισμό και αποκατάσταση. Αυτές είναι: Δεκελείας, Βάκχου, Αίνου, Παναθηναΐων, Σαλαμίνος, Ελευσινίων, Θεμιστοκλέους, Αγ. Νεκταρίου, Αριστοτέλους, Αττικής, Ευρυπίδου, Σωκράτους, Αγησιλάου, Ηλέκτρας Αποστόλου, Φολεγάνδρου, Χαραυγής, Εμ. Παπαδάκη, Χλόης, Χρυσανθέμων, Εθνομαρτύρων, Αγία Θηρεσίας, Πεύκων, Πρ. Λόφου & Ιεράπετρας, Ισμήνης, Β. Ηπείρου, Φιλικής Εταιρείας.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θα συνεχίσει να ασκεί πιέσεις στους αρμόδιους φορείς ώστε να λυθούν όλα τα ζητήματα και να επανέλθει στο ακέραιο ο φωτισμός της πόλης.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.