Φόρμα αναζήτησης

Ξεκινούν οι εγγραφές στο ανακαινισμένο γυμναστήριο της οδού Ν. Καζαντζάκη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Alt
01 Σεπ 2023 2:11 PM
Κατηγορία: Αθλητισμός

Μετά την ριζική του ανακαίνιση το Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού Νίκου Καζαντζάκη ανοίγει ξανά τις πόρτες του για τους κατοίκους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Σε πρώτο βήμα, το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου καλεί όσους και όσες ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τα δομημένα τμήματα γυμναστικής για την περίοδο 2023 – 2024 να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους από τις 5 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στη γραμματεία του Δημοτικού Γυμναστηρίου (Ν. Καζαντζάκη 28, Δευτέρα ως Παρασκευή ώρες λειτουργίας του Γυμναστηρίου).

Προτεραιότητα στις αιτήσεις εγγραφής θα έχουν οι κάτοικοι ή οι δημότες Ηρακλείου Αττικής (εγγραφές μη κατοίκων – δημοτών θα πραγματοποιηθούν σε επόμενη φάση, μετά τις 18 Σεπτεμβρίου εάν υπάρξουν κενές θέσεις). Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες θα βρουν επί τόπου στη γραμματεία του Γυμναστηρίου την αίτηση εγγραφής, την οποία θα συμπληρώσουν και θα καταθέσουν έχοντας μαζί τα εξής δικαιολογητικά: βεβαίωση μόνιμης κατοικίας στο Ηράκλειο (με λογαριασμό ΔΕΚΟ, εκκαθαριστικό κτλ) και βεβαίωση ιατρού με άδεια παρακολούθησης προγραμμάτων εκγύμνασης.

Τα προγράμματα θα ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εγγραφών.

Οι αθλούμενοι και αθλούμενες θα βρουν ένα, ουσιαστικά, εντελώς καινούργιο γυμναστήριο αφού το προηγούμενο διάστημα η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου προχώρησε στην ενεργειακή αναβάθμιση και την αναμόρφωση του συνόλου του κτιρίου: νέοι χώροι γυμναστικής, νέα αποδυτήρια, νέες υποδομές και παροχές, πρόσβαση για ΑμΕΑ και, βέβαια, ανακαινισμένο χώρο πισίνας.

«Ανυπομονώ να γνωρίσουν οι αθλούμενοι και οι αθλούμενες το νέο κτίριο του Δημοτικού Γυμναστηρίου της οδού Ν. Καζαντζάκη. Πραγματικά είναι ένα στολίδι για την πόλη, ένα γυμναστήριο όπως το θέλουμε, όπως αξίζει στους δημότες μας. Σας καλώ λοιπόν να εγγραφείτε στα τμήματα γυμναστικής που σας προσφέρουμε και με την καθοδήγηση του άξιου και ικανού προσωπικού μας να βάλετε την άθληση στη ζωή σας», το μήνυμα της αντιδημάρχου, Μαριάννας Ζούρου.

«Ο Αθλητισμός ήταν, είναι και θα είναι πάντα στις προτεραιότητες της διοίκησής μας. Και αυτό το αποδεικνύουμε με πράξεις! Η νέα, αναβαθμισμένη εικόνα που έχει το Γυμναστήριο της Ν. Καζαντζάκη αντικατοπτρίζει το επίπεδο που θέλουμε, τις παροχές που επιδιώκουμε να προσφέρουμε σε κάθε Ηρακλειώτη και Ηρακλειώτισσα. Συνεχίζουμε λοιπόν το επόμενο διάστημα με την αναβάθμιση ή τη δημιουργία περισσότερων αθλητικών χώρων», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 11 - 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ 17.00 - 21.00

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΔΩ

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.