Alt

Ξεκίνησε η διαδικασία των φετινών εγγραφών στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2021 – 2022. Στις Ακαδημίες μπορούν να γραφτούν αγόρια ηλικίας 4 έως 17 ετών και κορίτσια 5 έως 15 ετών που αγαπούν ή θέλουν να δοκιμάσουν το ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο. Οι γονείς μπορούν να βρουν την σχετική αίτηση ΕΔΩ, να την συμπληρώσουν και να την στείλουν με mail στη δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ, στη διεύθυνση keaedhaaeota@gmail.com.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Από σήμερα Δευτέρα 31-5 τα μέλη των δημοτικών γυμναστηρίων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μπορούν να καλούν τηλεφωνικά το γυμναστήριό τους για να κλείσουν το απαιτούμενο ραντεβού προκειμένου να επανέλθουν στις προπονήσεις τους, σύμφωνα με τις νέες αποφάσεις της επιστημονικής επιτροπής ειδικών για την πανδημία, του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων υπουργείων για την επαναλειτουργία των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Θυμίζουμε τα τηλέφωνα που μπορούν να απευθύνονται:

διαβάστε περισσότερα
Alt

Προπονήσεις ποδοσφαίρου για παιδιά ειδικής αγωγής 10 έως 17 ετών, αγόρια και κορίτσια, ξεκινούν στις Ακαδημίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, τηρώντας βέβαια όλα τα μέτρα προστασίας της Υγείας παιδιών και προπονητών, εννοείται δε εντελώς δωρεάν. Το πρόγραμμα οργανώνει η δημοτική επιχείρηση, ΚΕΑΕΔΗΑ, με τη συνδρομή εξειδικευμένων γυμναστών ΤΕΦΑ, σε προπονήσεις που θα γίνονται Τρίτες και Πέμπτες, απογευματινές ώρες, στα δημοτικά γήπεδα.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Δύο νέες μπασκέτες για το δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» απέκτησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Είναι προδιαγραφών και πιστοποίησης FIBA, με μεγαλύτερο πρόβολο και επένδυση μαξιλαριών για την ασφάλεια των αθλητών, ενώ έχουν ρυθμιζόμενο ύψος για να μπορούν να προπονούνται οι ενήλικες αλλά και οι μικροί καλαθοσφαιριστές.

Οι μπασκέτες εγκαταστάθηκαν ήδη στο γήπεδο του μπάσκετ, έτοιμες να υποδεχθούν προπονήσεις και αγώνες όταν γίνει η επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας στις χαμηλότερες κατηγορίες και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Λειτουργούν ξανά τα γήπεδα τένις του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για όσους θέλουν να αθληθούν σε αυτά. Βέβαια, όπως ορίζουν τα μέτρα προστασίας από την πανδημία, η άθληση αφορά μόνο ατομικές προπονήσεις (στην περίπτωση του τένις έως 4 άτομα) σύμφωνα, φυσικά, με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι υφιστάμενοι μαθητές των τμημάτων τένις του Δήμου μπορούν να κάνουν χρήση των γηπέδων έπειτα από συνεννόηση με τις προπονήτριες του προγράμματος.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ετοιμάζονται για μια ακόμα αγωνιστική σεζόν και καλούν όσα αγόρια και κορίτσια θέλουν να συμμετέχουν στις ομάδες τους να δηλώσουν συμμετοχή στα τμήματα υποδομών.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ανοιχτά είναι ξανά από σήμερα το απόγευμα, Δευτέρα 15 Ιουνίου, τα γυμναστήρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μετά και τη νέα χαλάρωση των μέτρων για την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού. Σε εναρμόνιση με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, οι αθλούμενοι στα τρία δημοτικά γυμναστήρια θα μπορούν να τα επισκέπτονται για ατομικά ή ομαδικά προγράμματα μόνο κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα κλείνουν στα τηλέφωνα του δικού τους γυμναστηρίου:

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ανοίγουν σταδιακά τα αθλητικά κέντρα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής όπως προβλέπεται στη νέα φάση χαλάρωσης των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις υποδείξεις από τα αρμόδια υπουργεία και την ομάδα επιστημόνων που χειρίζονται την κρίση, από Δευτέρα 25 Μαΐου θα ανοίξουν συγκεκριμένοι αθλητικοί χώροι αποκλειστικά και μόνο για την ατομική προπόνηση των αθλητών – μελών σωματείων από 13 ετών και πάνω.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ξεκίνησαν για άλλη μια περίοδο οι εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για αγόρια αλλά και για κορίτσια. Οι γονείς των αγοριών από 4 ετών και πάνω και των κοριτσιών από 6 ετών και πάνω, που επιθυμούν τα παιδιά τους να κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα σε ένα φιλικό περιβάλλον με καταρτισμένους προπονητές, μπορούν να απευθύνονται καθημερινές ημέρες από τις 9.00 έως τις 14.00 στην δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ (1ος όροφος δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη και Μαρ. Αντύπα) και από τις 16.00 έως τις 19.00 στο γήπεδο της οδού Κύμης (Καλαβρύτων και Φιλ.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Με την συμμετοχή 2000, περίπου, αθλητών από δεκάδες συλλόγους της Αττικής, οι οποίοι παρουσίασαν πάνω από 80 προγράμματα, ολοκληρώθηκε το διήμερο του φετινού 29ου Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στο δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη».

διαβάστε περισσότερα