Φόρμα αναζήτησης

Ξεκινά και φέτος το ειδικό δρομολόγιο καθημερινής μεταφοράς φοιτητών από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Alt
07 Οκτ 2022 11:04 AM
Κατηγορία: Παιδεία

Το ειδικό δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας για την καθημερινή μεταφορά των φοιτητών της πόλης προς την Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου επαναφέρει για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Το λεωφορείο θα αναχωρεί από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και κάθε ημέρα (ακολουθώντας το ακαδημαϊκό πρόγραμμα) στις 8.00 το πρωί από τον κόμβο του προαστιακού επί της λεωφόρου Ηρακλείου για να κατευθυνθεί, μέσω Αττικής Οδού, προς την Πανεπιστημιούπολη.

Όσοι φοιτητές της πόλης έχουν το σχετικό πάσο από τις περασμένες χρονιές, δεν χρειάζεται να κάνουν κάποια άλλη διαδικασία αφού μπορούν να χρησιμοποιήσουν το φετινό δρομολόγιο με την υπάρχουσα κάρτα.

Για όσους θέλουν να εκδώσουν πάσο πρώτη φορά, μπορούν να απευθύνονται από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου (και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη) στο γραφείο των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου (1ος όροφος δημαρχείου) από τις 8.00 έως τις 13.00 κρατώντας μαζί τους τα εξής δικαιολογητικά: αντίγραφο εγγραφής της σχολής τους (φωτοτυπία), μια φωτογραφία και έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλου οργανισμού που να αποδεικνύεται η κατοικία στο Ηράκλειο.

Προσοχή: το πρόγραμμα αφορά κατοίκους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και μόνο. Συμβουλεύονται οι φοιτητές να επισκέπτονται τακτικά την ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr για τυχόν ανακοινώσεις αλλαγών ή έκτακτων συνθηκών στη λειτουργία του δρομολογίου.

Τηλέφωνα για περαιτέρω πληροφορίες: 2132000105 και 2132000221.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.