Φόρμα αναζήτησης

Ξεκίνησε το δρομολόγιο της μεταφοράς των φοιτητών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προς την Πανεπιστημιούπολη – Συνεχίζονται οι αιτήσεις

Alt
12 Οκτ 2020 11:23 AM
Κατηγορία: Πόλη

Πρώτη διαδρομή σήμερα για το νέο, ειδικό δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας που δημιούργησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για τη μεταφορά των φοιτητών της πόλης προς την Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου. Τα παιδιά που δηλώσαν συμμετοχή τις προηγούμενες ημέρες, επιβιβάστηκαν στις τρεις στάσεις από τις οποίες περνάει το λεωφορείο μέσα στην πόλη, για να καλύψει όσο το δυνατό περισσότερες περιοχές του Ηρακλείου, προτού μπει στην Αττική οδό με κατεύθυνση το Πανεπιστήμιο.

Θυμίζουμε, οι στάσεις είναι:

  • Αφετηρία στην οδό Μελίνας Μερκούρη, έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, όπου το λεωφορείο βρίσκεται στις 8.00 το πρωί κάθε ημέρα, Δευτέρα έως Παρασκευή.
  • Στάση δεύτερη στη λεωφόρο Πλαπούτα έξω από το 5ο Γυμνάσιο (γύρω στις 8.10)
  • Στάση τρίτη στη λεωφόρο Ηρακλείου έξω από τον σταθμό του προαστιακού (γύρω στις 8.15)

Οι φοιτητές που χρησιμοποίησαν το πρώτο δρομολόγιο παρέλαβαν επί τόπου τις κάρτες εισόδου τους στο λεωφορείο. Όσοι θα το χρησιμοποιήσουν τις επόμενες ημέρες ή θα κάνουν τώρα αίτηση, μπορούν να πάρουν τις κάρτες τους από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου, έπειτα από συνεννόηση στο τηλέφωνο 2132000105.

Για να χρησιμοποιήσουν το ειδικό δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας οι φοιτητές της πόλης μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση irakliopaideia@gmail.com (γράφοντας απλά τα στοιχεία τους και την πρόθεσή τους να συμμετέχουν), επισυνάπτοντας αντίγραφο της φοιτητικής τους ταυτότητας (ή την εγγραφή τους στο Πανεπιστήμιο εάν δεν υπάρχει πάσο), μια φωτογραφία προσώπου και μια απόδειξη μόνιμης κατοικίας στο Ηράκλειο (λογαριασμός ΔΕΚΟ, τηλεφώνου, βεβαίωση δημοτολογίου κτλ).

Η επιβίβαση και η μεταφορά με το λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας γίνεται με όλους τους κανόνες ασφαλείας για την προστασία από τον covid-19, δηλαδή οι φοιτητές θα πρέπει να φοράνε μάσκα κατά την παραμονής τους στο όχημα.


Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.