Φόρμα αναζήτησης

Νίκος Μπάμπαλος για εκλογή στο ΔΣ της ΠΕΔΑ: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να καταφέρουμε όσα μας αξίζουν, για να ζουν οι δημότες μας καλύτερα»

Alt
13 Φεβ 2024 12:03 PM
Κατηγορία: Πόλη

Με ευρεία αποδοχή από τους δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν στη σχετική διαδικασία, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, εξελέγη μέλος στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα ο δήμαρχος δηλώνει:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που με εξέλεξαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, καθώς και τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ, Γιώργο Μαρκόπουλο, για την τιμητική του πρόταση και εμπιστοσύνη να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιό του.

Στόχος μου πάντα σε ότι κάνω στην Αυτοδιοίκηση είναι να διεκδικώ τις καλύτερες και πιο άμεσες λύσεις για τα προβλήματα του Δήμου μας και να είμαι πάντα πιο αποτελεσματικός για τους δημότες.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε καλύτερα όλοι οι δήμαρχοι μαζί. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να καταφέρουμε όσα μας αξίζουν, για να ζουν οι δημότες μας καλύτερα!»

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.