Φόρμα αναζήτησης

Νίκος Μπάμπαλος: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τα γεγονότα που είδαμε στην κεντρική πλατεία, η βία δεν έχει θέση στο Ηράκλειο». Συνάντηση με τον Τάκη Θεοδωρικάκο ζητά ο δήμαρχος

Alt
04 Οκτ 2021 12:34 PM
Κατηγορία: Πόλη

Τα γεγονότα, που διαδραματίστηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης την περασμένη Κυριακή, καταδικάζει με δήλωσή του ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, και ζητά συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, για να μην ξαναζήσει το Ηράκλειο τέτοια φαινόμενα βίας.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τα γεγονότα που είδαμε να διαδραματίζονται εχθές στην πόλη μας, τα οποία δεν έχουν και δεν θα έχουν ποτέ θέση στο Ηράκλειο. Στην Δημοκρατία έχουμε όλοι δικαίωμα στον σεβασμό της προσωπικής άποψης και κυρίως στο δικαίωμα να μπορούμε να τοποθετούμαστε δημόσια. Καλούμε την Πολιτεία να πάρει άμεσα μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν άλλα τέτοια περιστατικά. Είναι σημαντικό  - για εμάς  ως Δημοτική Αρχή - να απολαμβάνουν οι δημότες μας το ύψιστο αγαθό της ασφάλειας και για αυτό, τις επόμενες ημέρες, θα ζητήσω συνάντηση με τον υπουργό, ώστε να ζητήσουμε τη συνδρομή του στις προσπάθειες μας για ασφάλεια στη πόλη μας», δηλώνει ο δήμαρχος.

Ο Δήμος αναμένεται να εκδώσει σχετικό ψήφισμα στην επερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.