Φόρμα αναζήτησης

Νέα παρέμβαση στο ΔΕΔΔΗΕ για την επίλυση προβλημάτων στον φωτισμό της πόλης

Alt
17 Δεκ 2021 5:08 PM
Κατηγορία: Πόλη

Με νέα παρέμβασή του στο ΔΕΔΔΗΕ, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ζητά την άμεση επίλυση των προβλημάτων στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού που έχουν παρουσιαστεί στην πόλη τις τελευταίες ημέρες και άπτονται των αρμοδιοτήτων των συνεργείων του Διαχειριστή.

Για να διευκολύνουν, μάλιστα, το έργο του ΔΕΔΔΗΕ οι ηλεκτρολόγοι των Ειδικών Συνεργείων του Δήμου έχουν πραγματοποιήσει αυτοψία στα προβληματικά σημεία προτείνοντας τις λύσεις που πρέπει να δώσουν, ως οφείλουν, οι συνάδελφοί τους από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Αναλυτικά:

  • Χρειάζεται έλεγχος στη παροχή  ρεύματος στο πίλαρ του δημοτικού φωτισμού της οδού Αυγής. Στο σύνολο του δρόμου δεν λειτουργεί ο φωτισμός
  • Χρειάζεται έλεγχος σε κολώνες της ΔΕΗ επί των οδών Χαραυγής, Λευκωσίας , Ηλέκτρας Αποστόλου, Ανατολής, Βορείου Ηπείρου, Εθνομαρτύρων, Φαναρίου, Ακροπόλεως καθώς στις συγκεκριμένες δεν ανάβουν τα φωτιστικά σώματα.
  • Χρειάζεται ρύθμιση του χρονοδιακόπτη στις κολώνες της ΔΕΗ επί των οδών Κουντουριώτου, Πολυτεχνείου, Σωκράτους καθώς παραμένουν αναμμένες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Χρειάζεται επανασύνδεση της παροχής του ρεύματος στο πίλαρ του δημοτικού φωτισμού επί των οδών Μητροπούλου και Μ. Κοτοπούλη.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θα συνεχίζει να είναι σε επαφή με το ΔΕΔΔΗΕ μέχρι την τελική αποκατάσταση των προβλημάτων.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.