Φόρμα αναζήτησης

Νέα δράση δωρεάν rapid test από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής και την Περιφέρεια – Παρασκευή 25/2 στη λαϊκή αγορά

Alt
25 Φεβ 2022 1:52 PM
Κατηγορία: Πρόνοια

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει να διοργανώνει δράσεις διεξαγωγής δωρεάν rapid covid test για όλους τους πολίτες που επιθυμούν να εξεταστούν. Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου από τις 9.00 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι, κλιμάκιο ελέγχων των ειδικών υγειονομικών συνεργείων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών θα βρίσκεται στη λαϊκή αγορά (στη νησίδα της διασταύρωσης λεωφόρου Ηρακλείου, Κουντουριώτου και Νεότητος). Για τον έλεγχο δεν χρειάζεται πρότερο ραντεβού παρά μόνο ο ενδιαφερόμενος να γνωρίζει τον ΑΜΚΑ του.

Η ειδοποίηση για τα αποτελέσματα του τεστ θα γίνει προφορικά εντός της ημέρας σε όλους τους συμμετέχοντες. Έγγραφη βεβαίωση αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 εκδίδεται ψηφιακά μέσα από την πλατφόρμα gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19».

Είναι ο δεύτερος κύκλος δράσεων που κάνει αυτόν τον μήνα ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καθώς, θυμίζουμε, τις δύο πρώτες εβδομάδες του Φεβρουαρίου σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό γίνονταν καθημερινά rapid tests για όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς της πόλης.