Φόρμα αναζήτησης

Μύθοι και Αλήθειες για τα αντιβιοτικά & τα εμβόλια: Νέο διαδικτυακό σεμινάριο

Alt
07 Απρ 2022 9:46 AM
Κατηγορία: Πρόνοια

Επίκαιρο όσο ποτέ, το νέο διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνουν το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής απαντά στα ερωτήματα που θέτουν οι πολίτες αναφορικά με τα εμβόλια και τη χρήση των αντιβιοτικών. Πόσο ασφαλές είναι και πόσο μας προστατεύει ένα εμβόλιο; Πότε πρέπει να παίρνουμε αντιβίωση; Ποιους πρέπει να ακούμε και να εμπιστευόμαστε; Αυτές και άλλες απορίες θα εξηγηθούν από ειδικούς επιστήμονες οι οποίοι θα αναλύσουν «Μύθους και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα εμβόλια», την Πέμπτη 7 Απριλίου από τις 17.00 έως τις 18.30 σε ένα ειδικό webinar το οποίο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, επικεντρώνοντας, παράλληλα, στους εκπαιδευτικούς προκειμένου εκείνοι να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις που θα αποκομίσουν στα παιδιά. Φυσικά το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι εντελώς δωρεάν ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_2a9h_IDdQ-eDA809QOr3Iw (πλατφόρμα Zoom).

Για το πρόγραμμα της δράσης, το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει παρουσιάσεις από ακαδημαϊκούς του κλάδου της Υγείας, το επιστημονικό προσωπικό του ΕΔΔΥΠΠΥ κ.α. πατήστε ΕΔΩ

Στο τέλος των παρουσιάσεων οι πολίτες και οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να διατυπώσουν τυχόν ερωτήματα.

Η Εκστρατεία «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά, από  το ΕΔΔΥΠΠΥ του Π.Ο.Υ., με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και τους δήμους – μέλη του.