Φόρμα αναζήτησης

Μια μοναδική συναυλία με τον Κώστα Θωμαΐδη στις οθόνες του σπιτιού μας

Alt
20 Μάιος 2020 2:22 PM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Διαδικτυακή συναυλία με τη μοναδική, μελωδική φωνή του Κώστα Θωμαΐδη διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Τετάρτη 20 Μαΐου 20.30 το βράδυ, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Πολιτισμού, για να κρατήσει συντροφιά σε όσους επιλέγουν να μείνουν σπίτι, να μείνουν ασφαλείς. Η συναυλία θα μεταδοθεί σε live streaming από τα social media και τις ιστοσελίδες του Δήμου και του Δημοτικού Ραδιοφώνου Επικοινωνία 94FM (facebook Δήμος Ηρακλείου Αττικής, Επικοινωνία 94FM, www.iraklio.gr & www.94fm.gr) με ανοικτή πρόσβαση σε όλους.

Ο Κώστας Θωμαΐδης, μαζί με την Ιωάννα Εμμανουήλ, τον Γιώργο Κωνσταντινίδη, τα παιδιά της χορωδίας του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου και εκλεκτούς καλεσμένους, θα ερμηνεύσει, όπως μόνο αυτός ξέρει και μπορεί, μεγάλους συνθέτες του τόπου: Θεοδωράκη, Μικρούτσικο, Παπαδημητρίου κ.α.

Παράλληλα, η συναυλία έχει και ως στόχο την συγκέντρωση προσφορών για το Νοσοκομείο Αγία Όλγα, για την στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας σε αυτή την κρίσιμη μάχη που δίνει με τον κορονοϊό. Θυμίζουμε, με πρωτοβουλία του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου ο οποίος έχει ήδη καταθέσει το 50% της δημαρχιακής του αποζημίωσης προς αυτόν τον σκοπό, κοινοποιείται ειδικός τραπεζικός λογαριασμός όπου όσοι επιθυμούν, δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες, μπορούν να διαθέσουν ό,τι μπορούν για την στήριξη του Νοσοκομείου που, και τώρα με την υγειονομική κρίση και τις κανονικές περιόδους, δέχεται και εξυπηρετεί χιλιάδες κάτοικους όχι μόνο του Ηρακλείου αλλά από όλη την Αττική. Ο ειδικός λογαριασμός του Νοσοκομείου Αγία Όλγα για τις δωρεές είναι: GR5101101500000015000442374 (Εθνική Τράπεζα, δικαιούχος Γενικό Νοσοκομείο Κωνσταντοπούλειο Αγία Όλγα).