Φόρμα αναζήτησης

Με τη συμμετοχή μαθητών η χειμερινή αιμοδοσία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Alt
16 Ιαν 2024 10:44 AM
Κατηγορία: Πρόνοια

Δεκάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν σε μια ακόμα δράση εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, όπως πάντα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου και το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Οι άνθρωποι της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και το συνεργείο αιμοληψίας του «Αγία Σοφία» υποδέχθηκαν τους αιμοδότες και μαζί χάρισαν το καλύτερο δώρο σε εκείνες και εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Αξιοσημείωτη ήταν η μεγάλη συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών του γειτονικού 3ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής (η αιμοδοσία έγινε στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου») που με την προσφορά τους βοήθησαν στο να γεμίσουν περισσότερο οι τράπεζες αίματος.

«Σε αυτά τα παιδιά, μαθητές και μαθήτριες, που συμμετείχαν στην αιμοδοσία θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ. Έδειξαν ότι η νεολαία μας δεν έχει την εικόνα που φαίνεται στα δελτία ειδήσεων, αλλά υπάρχουν πολλά παιδιά που και ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπό τους και ξέρουν να προσφέρουν και να αγαπούν. Ασφαλώς, πολλά συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους αιμοδότες, στους συνεργάτες μου στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και στους ανθρώπους του Νοσοκομείου Παίδων για ακόμα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα χαρίσει ζωή σε όσους χρειάζονται το αίμα», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Θυμίζουμε, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής παραδοσιακά διεξάγει δύο τακτικές αιμοδοσίες κάθε χρονιά, μια τον χειμώνα και μία το καλοκαίρι. Επόμενο ραντεβού λοιπόν, στις αρχές του καλοκαιριού.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.