Φόρμα αναζήτησης

Με την συναυλία Τηγανούρια – Αργυράκη και προβολή ταινίας για την Αρκαδία ολοκληρώνονται τα Ηράκλεια 2023

Alt
30 Σεπ 2023 10:06 AM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Με την συναυλία δύο μεγάλων κυριών του ελληνικού τραγουδιού αλλά και την προβολή μιας εξαιρετικής ταινίας για το ελληνικό κρασί συνεχίζονται και ολοκληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο τα Ηράκλεια 2023, το μεγάλο, ετήσιο πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που φέτος έγινε για πρώτη φορά στο Κτήμα Φιξ, το πάρκο των 28 στρεμμάτων που πρόσφατα η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου κατάφερε να αγοράσει και να το παραδώσει στους δημότες του Ηρακλείου.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 20.00 η Ζωή Τηγανούρια και η Μπέσσυ Αργυράκη ανεβαίνουν στην σκηνή του Φιξ. Η Ζωή Τηγανούρια με τις μοναδικές συνθέσεις της για ακορντεόν και ορχήστρα, η Μπέσσυ Αργυράκη με τα γνωστά τις τραγούδια.

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου επίσης στις 20.00 στην οθόνη του Σινέ Φιξ θα προβληθεί η ταινία Καμπανία της Ανατολής, μια ιστορία για την Αρκαδία στις αρχές του περασμένου αιώνα όταν άρχισε να γίνεται γνωστή για το κρασί της. Σε σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου και μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο Οδυσσέας και ο Ισίδωρος Σταμούλης και η Σοφία Σεϊρλή.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι όπως πάντα δωρεάν.