Φόρμα αναζήτησης

Λέσχη ανάγνωσης για παιδιά 9-12 ετών

Alt
21 Μαρ 2024 1:39 PM
Κατηγορία: Βιβλιοθήκη

Την Τετάρτη 20/3/2024 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η 5η συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης για παιδιά 9-12 ετών, στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου Αττικής, με τη συγγραφέα-εικονογράφο Ελένη Βασιλείου - Αστερόσκονη, η οποία παρουσίασε το βιβλίο της «Το Κορίτσι και ο Μονόκερος». Ένα μικρό εικονογραφημένο βιβλίο με ένα μεγάλο μήνυμα, αφιερωμένο στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου.

Δύσκολο να μιλάς για "παραμύθια που αγγίζουν την αλήθεια". Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη όμως, γίναμε μια όμορφη παρέα και περάσαμε ωραία! Με το μήνυμα της ελπίδας, της χαράς και της αγάπης Μέσα από την ιστορία της Λευκής! Και δυνάμωσαν τα φτερά για όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια!

Η συγγραφέας παρέα με τη κουκλίτσα ηρωίδα τη Λευκή, έπαιξε και αυτοσχεδίασε την ιστορία, με τη συμμετοχή των παιδιών.

Τέλος, τα παιδιά ζωγράφισαν πολύχρωμες εικόνες και τις έδωσαν στη συγγραφέα, ώστε κι εκείνη με τη σειρά της να τις δώσει, στα Δυνατά Παιδιά, σε μια επίσκεψή της σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να αισθανθούν ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά που τα σκέφτονται.

Φεύγοντας, υποσχέθηκαν "εις το επανιδείν" αυτής της συνάντησης και δεν παρέλειψαν την ευκαιρία να δανειστούν και βιβλία της αρεσκείας τους.

 

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.