Φόρμα αναζήτησης

Λέσχη Ανάγνωσης για παιδιά 4 - 5,5 ετών

Alt
03 Οκτ 2019 12:49 PM
Κατηγορία: Βιβλιοθήκη

Η γνωριμία των παιδιών της Λέσχης Ανάγνωσης για νήπια έγινε με πολύ χαρά την Τετάρτη 2/10/2019 στο Παιδικό Τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου Αττικής,  με συντονίστρια τη Σταυρούλα Φραγκουδάκη, αφηγήτρια παραμυθιών.

Η αφήγηση ξεκίνησε με μια όμορφη φανταστική ιστορία με «Το τραγούδι της φάλαινας» του Dyan Sheldon. Τα παιδιά έχοντας ακόμα έντονα τις καλοκαιρινές στιγμές μέσα τους, ταξίδεψαν πιο εύκολα μέσω του παραμυθιού. Στην ιστορία η γιαγιά έλεγε το μυστικό στην εγγονή πώς θα ακούσει το τραγούδι της φάλαινας, ρίχνοντας ένα κοχύλι στο βυθό της. Η συντονίστρια έκανε λοιπόν μια έκπληξη στα παιδιά, άνοιξε ένα βαλιτσάκι γεμάτο κοχύλια που συνοδεύονταν από τα λόγια του μυστικού της φάλαινας.

Οι μικροί μας φίλοι ενθουσιάστηκαν και υποσχέθηκαν στην κα Σταυρούλα ότι θα περιμένουν με αγωνία την επόμενη συνάντηση στις 6 Νοεμβρίου 2019.

Τα περισσότερα παιδιά της Λέσχης ήρθαν για πρώτη φορά στη Βιβλιοθήκη και αφού έγιναν μέλη, δανείστηκαν βιβλία για το σπίτι και έφυγαν με το χαμόγελο στα χείλη.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.