Φόρμα αναζήτησης

Λέσχη Ανάγνωσης για παιδιά 4-5 ετών

Alt
30 Μαρ 2024 6:12 PM
Κατηγορία: Βιβλιοθήκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης για παιδιά 4-5 ετών,  την Τετάρτη 27-3-2024 το απόγευμα, στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου Αττικής, με καλεσμένη τη συγγραφέα Σεβαστή Χατζησαββίδου για το βιβλίο της “α… όπως…”.

Το μικρό α… όπως… αρκούδα, αστροναύτης, αέρας, αφοσίωση, αγάπη, αδελφός… είναι ένα βιβλίο αφιερωμένο στη δύναμη της αδελφικής αγάπης και του μεγαλείου των οικογενειακών δεσμών…

Η συγγραφέας με τη γαλήνια φωνή της και τη μελωδία της μουσικής συνοδείας ταξίδεψε τα παιδιά στον κόσμο της φαντασίας…

Τα παιδιά, δημιούργησαν τα δικά τους αστέρια με κόλλα και χαρτί και ταυτίστηκαν με τη χαρά της δημιουργίας, της νέας αρχής ενός πανέμορφου ταξιδιού, όπως είναι και η άφιξη ενός μικρού αδελφού… Καλωσόρισμα στη ζωή και στην αγάπη που συγκινεί και αγγίζει την ψυχή μικρών και μεγάλων.

Στο τέλος οι μικροί μας φίλοι άγγιξαν τα μικροσκοπικά μουσικά όργανα που συνόδεψαν την αφήγηση και άκουσαν σε κάθε ένα ξεχωριστά τη μελωδία τους.

Φεύγοντας, ευχαρίστησαν τη συγγραφέα για την πολύ όμορφη παρουσίασή της και δεν παρέλειψαν να δανειστούν τα αγαπημένα τους βιβλία!

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.