Φόρμα αναζήτησης

Κούλουμα στο Κτήμα Φιξ: Καθαρά Δευτέρα από τις 11.00 με σαρακοστιανά και μουσική

Alt
21 Φεβ 2023 1:16 PM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Τα φετινά Κούλουμα οι Ηρακλειώτες δίνουν ραντεβού στο Κτήμα Φιξ! Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου από τις 11.00 το πρωί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ετοιμάζει παραδοσιακό γλέντι με σαρακοστιανά, μουσική και χορό στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης, το οποίο εδώ και λίγο καιρό έχει περάσει στην ιδιοκτησία του Δήμου και των δημοτών χάρη στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής του Νίκου Μπάμπαλου. Φυσικά με ελεύθερη είσοδο, οι επισκέπτες μπορούν να κεραστούν από τους μεζέδες που θα προσφέρει ο Δήμος ή να στήσουν το δικό τους πικ νικ.

«Επιτέλους Κούλουμα στο Φιξ. Επιτέλους το Ηράκλειο έχει το πάρκο που αξίζει στους δημότες μας. Επιτέλους έχουμε ένα δικό μας χώρο για να γιορτάζουμε ημέρες σαν και αυτή. Κάθε οικογένεια μαζί και όλοι μια μεγάλη παρέα. Ραντεβού, λοιπόν, την Καθαρά Δευτέρα στο Κτήμα Φιξ για να γλεντήσουμε με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.

Για την καλύτερη μετακίνηση του κοινού θα υπάρξει έκτακτο δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας:

10.30 από σταθμό ΗΣΑΠ (Μελ. Μερκούρη) προς Φιξ

13.30 από Φιξ προς σταθμό ΗΣΑΠ

Τα Κούλουμα ενισχύουν με χορηγία προϊόντων τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης καθώς και η εταιρεία παιχνιδιών Giochi Preziosi.