Φόρμα αναζήτησης

Κλειστά λόγω των υψηλών θερμοκρασιών τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία

Alt
12 Ιουν 2024 1:25 PM
Κατηγορία: Παιδεία

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Την αναστολή των δια ζώσης μαθημάτων για όλα τα σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά) της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία και δημοτικά) στα όρια της πόλης για την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 αποφάσισε με νεότερή του απόφαση ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, αφού, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολογικών δελτίων, η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι αρκετά πιο έντονη σε επίπεδο υψηλής θερμοκρασίας.

Το ίδιο θα ισχύσει και για το ΕΕΕΚ Ηρακλείου Αττικής.

Η λειτουργία των σχολείων για την Παρασκευή 14/6 θα οριστεί με νεότερη απόφαση ανάλογα με τις ενημερώσεις της ΕΜΥ.


Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 12 Ιουνίου όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία και δημοτικά, δημόσια και ιδιωτικά) του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με απόφαση του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου. Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο με τους υπεύθυνους του Τμήματος Παιδείας και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης παίρνοντας υπόψη τις προβλέψεις για έντονα υψηλές καιρικές θερμοκρασίες των επόμενων ημερών και προκειμένου να προστατευτούν τα μικρά παιδιά.

Κλειστό θα παραμείνει και το ΕΕΕΚ Ηρακλείου Αττικής.

Για την διεξαγωγή μαθήματος με εναλλακτικό τρόπο θα αποφασίσουν και θα ενημερώσουν οι εκπαιδευτικοί του κάθε σχολείου.

Για τα μεγαλύτερα παιδιά, ειδικά εκείνα που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις, ο Δήμος έχει φροντίσει να υπάρχουν περισσότερα μπουκάλια με νερό από όσα διανέμονται τις υπόλοιπες ημέρες στις μαθήτριες και τους μαθητές ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις συνθήκες.

 

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.