Φόρμα αναζήτησης

Καρναβάλι… αλλιώς: Διαγωνισμός αποκριάτικης στολής

Alt
03 Μαρ 2021 1:59 PM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Μπορεί φέτος οι Ηρακλειώτες να μην μπορούν να γιορτάσουν, λόγω πανδημίας,  στους δρόμους το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι, αυτό όμως δεν απαγορεύει το να μπούμε σε αποκριάτικη διάθεση έστω και από το σπίτι. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και το Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης, Επικοινωνία 94FM, κάνουν το Καρναβάλι… αλλιώς και διοργανώνουν διαγωνισμό αποκριάτικης στολής, μοιράζοντας δώρα στους νικητές. Φτιάξτε ή παραγγείλτε την στολή σας, βγάλτε μια φωτογραφία ντυμένοι στο σπίτι, προσωπική ή με την οικογένεια, και ανεβάστε την στην ιστοσελίδα του Επικοινωνία.

Ο διαγωνισμός ξεκινά από την Τσικνοπέμπτη 4 έως την Πέμπτη 11 Μαρτίου (τελευταίες συμμετοχές μέχρι 12.00 το μεσημέρι). Οι κατηγορίες που κερδίζουν από ένα tablet* είναι τέσσερις: παιδική, εφηβική, οικογενειακή και μια για τα μεγάλα παιδιά της Τρίτης Ηλικίας. Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στο site του Σταθμού www.94fm.gr, κλικάρουν στο ειδικό banner ΕΔΩ και ακολουθούν τις οδηγίες για να στείλουν τις φωτογραφίες τους. Ακολούθως, οι φωτογραφίες θα ανέβουν στην σελίδα Facebook του Επικοινωνία με τη λήξη του διαγωνισμού για να ψηφιστούν από το κοινό.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ειδική… καρναβαλική εκπομπή που θα κάνει ο Επικοινωνία το Σάββατο 13 Μαρτίου 12.00 με 13.00 με παρουσιαστή τον Βασίλη Νομικό, συνεντεύξεις από τους διαγωνιζόμενους και, βέβαια, πολύ αποκριάτικη μουσική (η εκπομπή θα μεταδοθεί με live stream και στα social media του Δημοτικού Ραδιοφώνου και του Δήμου). Όσοι θέλουν μπορούν να στείλουν με mail στη διεύθυνση karnavali@94fm.gr βίντεο με αποκριάτικες ευχές για να παίξουν στην συγκεκριμένη εκπομπή.

«Εύχομαι από καρδιάς σύντομα να ξεπεράσουμε την πανδημία και να μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά έξω στην πόλη, του χρόνου δε να επιστρέψουμε στο Ηρακλειώτικο Καρναβάλι που τόσο πολύ έχουν αγαπήσει οι συμπολίτες μας, δίνοντας κατά χιλιάδες ένα ξέφρενο παρών τις προηγούμενες χρονιές. Μέχρι τότε δεν πρέπει να εκλείψει η ελπίδα και το χαμόγελο. Για αυτό και εμείς, έστω και σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, θα προσπαθήσουμε με τον διαγωνισμό που κάνουμε, να φέρουμε το αποκριάτικο κλίμα σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια. Περιμένουμε τις συμμετοχές σας», το μήνυμα της Μαίρης Ιγγλέση, εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου για τον Πολιτισμό και προέδρου του Δημοτικού Ραδιοφώνου.

* Τα tablets είναι ευγενική χορηγία του Wind store στο The Mall Athens.