Φόρμα αναζήτησης

Η Κιβωτός του Κόσμου έρχεται στο Ηράκλειο Αττικής: Bazaar στη Βίλα Στέλλα

Alt
03 Δεκ 2021 10:48 AM
Κατηγορία: Κοινωνία

Τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου ενισχύει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διοργανώνοντας Χριστουγεννιάτικο bazaar με καλλιτεχνικές δημιουργίες από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου στο χώρο της Βίλα Στέλλα (Γαλήνης και Σοφίας). Στο bazaar εκθέτουν και διαθέτουν προς πώληση τις δημιουργίες τους φορείς και καλλιτέχνες της πόλης, ώστε τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν για τις ανάγκες της Κιβωτού.

Συγκεκριμένα, στη φιλανθρωπική δράση συμμετέχουν: οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με δημιουργίες των παιδιών, αντίστοιχα τα καλλιτεχνικά τμήματα των δημοτικών ΚΑΠΗ, οι τάξεις δημιουργικής απασχόλησης της ΚΕΑΕΔΗΑ, τα ίδια τα παιδιά της Κιβωτού, η Ομάδα Φίλων Ζωγραφικής «Καμίνι Γαλατσίου» και ο Ηρακλειώτης καλλιτέχνης, Περικλής Περδικάρης, με εξειδίκευση στις δημιουργίες χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά.

Το bazaar θα έχει ανοικτές τις πόρτες του για το κοινό καθ’ όλο το τριήμερο από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 17.00 το απόγευμα. Μάλιστα για το Σάββατο 4/12 έχει προσκληθεί στη Βίλα Στέλλα ο δημιουργός και έως σήμερα υπεύθυνος της Κιβωτού, πατέρας Αντώνιος, τον οποίο ο Δήμος θα βραβεύσει για το ιερό έργο που προσφέρει τόσα χρόνια έχοντας πάρει υπό την προστασία της Κιβωτού απροστάτευτα παιδιά είτε από την Ελλάδα, είτε που βρέθηκαν στην χώρα μας από άλλα μέρη του κόσμου.

Πέρα από το bazaar, το έργο της Κιβωτού μπορεί να το στηρίξει ο καθένας ανά πάσα ώρα και στιγμή κάνοντας δωρεά στον σκοπό της μέσα από την ιστοσελίδα kivotostoukosmou.org

«Μπαίνοντας στην τρίτη της δεκαετία, η Κιβωτός του Κόσμου και ο πατέρας Αντώνιος έχουν μεγαλώσει εκατοντάδες παιδιά που, τυχόν, να είχαν μια πάρει μια πολύ αρνητική πορεία στη ζωή τους εάν δεν έβρισκαν την αγάπη και την θαλπωρή της Κιβωτού. Αγάπη, που άλλωστε, είναι και η βάση της λειτουργίας του Οργανισμού. Η αγάπη που δίνει στα παιδιά και τις μητέρες βασίζεται στην αγάπη που δείχνει στην Κιβωτό ο κόσμος, αφού είναι και αυτός που αποκλειστικά, μέσα από τις δωρεές του, στηρίζει το έργο του πατέρα Αντωνίου και των συνεργατών του. Λίγη από αυτή την αγάπη θέλουμε να δώσουμε και εμείς οι Ηρακλειώτες στο bazaar που διοργανώνει ο Δήμος. Είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθείτε», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.